Kuka on Pullahiiri?

Pullahiiren leivontanurkassa leipoo reilu nelikymppinen vantaalainen leivontabloggaaja ja reseptikirjailija, Taru Vihavainen.

Bloggaamisen olen aloittanut jo vuonna 2006, jolloin perustin ihanan leipomisharrastukseni ympärille Pullahiiren leivontanurkka-blogin. Tämän jälkeen leivonta on vienyt minut mukanaan ja sen rinnalle on tullut myös ruokavalokuvaaminen. Nykyisin pääasiassa suunnittelen monipuolisesti erilaisia reseptejä ja valokuvaan ruokaa . Pidän myös erilaisia leivonta- ja koristelukursseja. 

Olen järjestänyt leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja ympäri Suomen jo vuodesta 2010 lähtien. Takana on jo monien vuosien kokemus leivonnasta ja reseptiikan valmistamisesta. Kaikkea vuosien varrella oppimaani on ilo jakaa eteenpäin näillä kursseilla! Leivontakursseista voit lukea lisää täältä.

Vuoden 2011 syksyn leivoin, leivoin ja leivoin. Helmikuussa 2012 julkaistiin ensimmäinen reseptikirjani – Pullahiiren makeat kakut. Sykysyllä 2012 perustin toiminimen, jolloin varsinainen leivonta-alan yrittäminen käynnistyi. Kuppikakut-kirja julkaistiin vuonna 2015. Tuo kirja on täynnä mitä herkullisempia kuppikakkuleivonnaisia – herkullisista juustokakuista erilaisiin kuorrutettuihin kuppikakkuihin. Kolmantena resepikirjanani julkaistiin Syötävät lahjat-kirja vuonna 2016. Tästä kirjasta löytyy monia herkullisia reseptejä lahjaksi vietäväksi. Kirjoihin pääset tutustumaan paremmin täällä

Olen ollut mukana monessa eri lehdessä, tv-ohjelmissa sekä nettisisällöissä. Reseptejäni julkaistaan viikoittain Ilta-Sanomien Ruokalassa, sekä kuukausittain elintarvikeyritysten reseptisivuilla. 

 Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, tai haluat kysyä jotain esimerkiksi resepteistä ja kursseista, niin ota minuun yhteyttä!

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa!
Taru Vihavainen
[email protected]
p. 040-1242042 (vain puhelut)
Y-tunnus: 2494683-7

Tilausleivonnaisia en tällä hetkellä pysty valmistamaan, joten kurkkaa blogista reseptit ja inspiroidu leipomaan itse!

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close