Mediakortti

Pullahiiren leivontanurkka on leivontaan painottunut ruokablogi, josta löytyy useita satoja leivontareseptejä. Blogi on toiminut aktiivisesti lukijoiden tukena erilaisissa leivontahaasteissa jo vuodesta 2006 lähtien. Blogi pyrkii jakamaan vinkkejä leivontaan, leivonnaisten koristeluun sekä kauniiseen ulkonäköön. Testaan myös uusia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä tuotteita.


Pullahiiren leivontanurkka tavoittaa parhaimmillaan reilusti reippaasti yli 120 000 leivonnasta ja ruoanlaitosta kiinnostunutta yksittäistä lukijaa kuukauden aikana (12/2022) ja jopa lähes 44 000 yksittäistä lukijaa viikon aikana (9.-15.11.2022). Kuukauden aikana sivulukuja on ollut jopa lähes 280 000. Lukijakunta koostuu pääosin suomalaisista lukijoista. Blogi tarjoaa yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tuotetestauksiin sekä sisältömarkkinointiin. Lisäksi Pullahiiren leivontanurkka tuottaa sisältöä kuvina ja resepteinä yritysten reseptisivustoille sekä painettuun mediaan. Pullahiiren leivontanurkassa pääset kohdistamaan tuotteesi näkyvyyden kustannustehokkaasti juuri leivonnasta kiinnostuneelle kohderyhmälle. Pullahiiren leivontanurkka löytyy Cisionin listauksen Suomen TOP10-leivontablogien listan toiselta sijalta. (Lähde: Cision 11/2016)

Blogin kirjoittaja, Taru Vihavainen, on leivontakirjailija sekä intohimoinen leipoja ja uusien reseptien kehittelijä. Vuonna 2012 julkaistiin Pullahiiren makeat kakut-kirja, johon on kerätty parhaimmat kakkureseptit sekä koristeluvinkit. Vuonna 2015 julkaistiin toinen kirja Kuppikakut-kirja ja vuonna 2016 Syötävät lahjat-kirja. 

Taru Vihavainen on ollut esillä eri medioissa jo monien vuosien ajan. Blogin lisäksi Taru pitää erilaisia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja  yksityisille henkilöille ja yrityksille. Myös erilaiset tuote-esittelyt messutilaisuuksissa onnistuvat.

Täältä löydät blogissa toteutuneita yhteistyökampanjoita sekä yhteistyökumppaneita. Jokainen kampanja on toteutettu yksilöllisesti ja juuri asiakkaan tuoteita ajatellen ja toiveita kuunnellen. Osa kampanjoista on ollut yksittäisiä päivityksiä, mutta mukana on myös esimerkiksi puolen vuoden mittaisia kampanjasuhteita, jotka on koottu asiakkaan tuotteita palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Jos yhteistyö aktiivisen ja innovatiivisen leivontablogin kanssa kiinnostaa, niin ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!


Yhteistyöstä sanottua: 

”Olen todella tyytyväinen kampanjan tuloksiin ja postauksen sisältöön sekä kuviin. Mielestäni kuvat olivat laadukkaita, ja resepti sekä teksti toteuteutettu ammattitaidolla. Yhteistyö sujui kaikenkaikkiaan mallikkaasti.” 

Yhteydenotot:
Taru Vihavainen

Tarun leivontapalvelu 
(Y-2494683-7)
p. 040-1242042 (vain puhelut)
[email protected]

 

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close