Koristelu- ja leivontakurssit

Pullahiiren leivontanurkan koristelu- ja leivontakurssit järjestetään Helsingissä. Vetäjänä toimii Taru Vihavainen. Kurssipaikka on tuttuun tapaan Helsingin Viikissä sijaitseva Asukastalo Kaari. Löydät kurssipaikan osoitteesta Tilanhoitajankaari 9, 00790 HELSINKI. Jos haluat ilmoittautua kursseille tai kaipaat kursseista lisätietoja, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].  

Tervetuloa kursseille mukaan leipomaan ja koristelemaan leivonnaisia mukavassa porukassa! 

TULEVAT KURSSIT

KAKKUKORISTEIDEN PERUSTEET-KURSSI, la 27.11.2021 klo 10.30-13.30 (2 paikkaa)

Tällä kurssilla perehdymme sokerimassan käsittelyyn syötävissä kakkukoristeissa sekä kakun kuorrutteena. Pääset valmistamaan kauniita sokerimassakoristeita erilaisilla koristelumuoteilla sekä muotoilemaan koristeita itsenäisesti. Kurssilla käymme läpi kauniin sokeriruusun valmistustekniikan ja valmistamme samalla muut kauniit koristeet kakun päälle laitettavaksi. Kurssilla käydään läpi myös täytekakun tasainen kuorruttaminen sokerimassalla sekä elintarvikevärien käyttö leivonnassa ja koristelussa. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallinen kurssimateriaali. Kurssilaiset saavat kurssilla tehdyt koristeet mukaansa. Kurssille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 48 euroa/henkilö 

KAUNIIT KERMAPURSOTUKSET-KURSSI, la 27.11.2021 klo 14.00-17.00 (Täynnä/ilmoittaudu jonoon)

Tällä pursotuskurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotuksia kermavaahdolla ja kreemillä. Kurssilla on tarjolla erilaisia pursotusvälineitä, joilla pursottamalla saat aikaiseksi upeita koristeita makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Pursotuskurssilla on tarjolla runsaasti erilaisia pursotusvälineitä, joilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotustekniikoita. Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan. Kurssille voi myös ostaa styrox-harjoituspohjan erilliseen 5 euron hintaan ennakkoilmoituksella. Ohjeet kakkupohjaan ja täytteeseen lähetetään kurssilaisille sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 48 euroa/henkilö

CUPCAKES-KURSSI – aikuinen/lapsi, su 28.11.2021 klo 11.30-13.30 (Täynnä/ilmoittaudu jonoon)

Tule viettämään mukava iltapäivä yhdessä oman lapsesi, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa. Pääsette tutustumaan leivonnan ihanaan maailmaan ja valmistamaan herkulliset leivonnaiset. Kurssilla leivotaan muffinsseja ja koristellaan ne sokerimassalla tai marsipaanilla monilla erilaisilla tavoilla kauniiksi kuppikakuiksi. Osallistujien käytössä on laaja valikoima erilaisia koristeluvälineitä. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä reseptit. Jokainen aikuinen-lapsipari saa kuusi (6) koristelemansa muffinssia mukaansa kurssilta sekä tietysti kaikki valmistamansa sokerimassakoristeet. Kursseille otetaan enintään kahdeksan paria ilmoittautumisjärjestyksessä.   

Hinta: 48 euroa/pari 

Lisälapsen hinta 20 euroa

KORISTEELLISET KUPPIKAKUT, su 28.11.2021 klo 14.00-17.00 (Täynnä/ilmoittaudu jonoon)

Tällä kurssilla pääset leipomaan ja koristelemaan kauniit ja herkulliset kuppikakut. Nämä ihanat leivonnaiset kuorrutetaan maukkailla kuorrutteilla sekä viimeistellään itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Kuppikakkujen täytteeksi voi valita monia herkullisia vaihtoehtoja. Kurssilla pääset harjoittelemaan pursotustekniikoita, leipomista ja sokerimassakoristeiden valmistamista. Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja valmistaa upeat kuppikakut! Leivonta suoritetaan pareittain, mutta jokainen saa mukaansa kuusi itse koristelemaansa kuppikakkua kauniissa rasiassa. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 48 euroa/henkilö

SYÖTÄVÄT LAHJAT – MAKEISTEN VALMISTAMINEN, su 12.12.2021 klo 10.30-13.30 (Täynnä/ilmoittaudu jonoon)

Mikä olisikaan parempi lahja ystävälle kuin itse tehdyt makeiset kauniissa rasiassa? Tällä kurssilla pääset valmistamaan ihania herkkulahjoja. Näiden reseptien pohjalta voit valmistaa makeat lahjat kotonakin ja muistaa niillä ystäviä erilaisissa juhlatilanteissa. Kurssilla valmistetaan eri makuisia vaahtokarkkeja, karamelleja, tikkareita sekä suklaaherkkuja. Saat täyttää oman karkkirasian kurssilla valmistetuilla makeisilla. Herkkuja valmistetaan pareittain, mutta sinulla ei tarvitse olla omaa paria mukana. Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Hinta: 48 euroa/henkilö

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittaudu kursseille mukaan lähettämällä sähköpostin osoitteeseen [email protected]. Muista ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä myös yhteystietosi eli puhelinnumero ja osoite!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi. Kurssihinnat sisältävät arvonlisäveron, sekä 15% elintarvikemaksua (alv 14%). 

Kurssiehdot löydät täältä.

Herkullinen suklaatäytekakku
Mansikkainen suklaakuppikakku
Kauniit kuppikakut suklaakuorrutteella
Kauniisti pursotettu täytekakku
Lahjakortit leivontakurssille

Lahjakortit saat tilattua nopeasti ja helposti vaikka syntymäpäivälahjaksi, valmistujaislahjaksi tai äitienpäivälahjaksi. Tilaa kurssilahjakortit sähköpostitse osoitteesta [email protected] Lahjakortin arvon voit valita itse ja se lähetetään sinulle sähköpostilla. Voit tulostaa lahjakortin tai lähettää sen sähköpostin liitteenä lahjansaajalle.  

Lisätietoja kursseista, lahjakorteista tai yksityistilaisuuksista voit kysyä [email protected] tai puhelimitse p. 040-1242042 / Taru

Synttärit, polttarit, työpaikan tilaisuus! Kaikki kurssit on tilattavissa yksityisesti myös tilaajan toivomaan paikkaan. Kurssien sisältöä voidaan suunnitella myös yksilöllisesti. Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän ryhmällenne sopiva leivontatilaisuus!

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close