Herkkupirtelö kesäpäiviin!

Kesäpäivinä voi herkutella vaikka makoisalla pirtelöllä! Halusin kokeilla tuota jo aikaisemmin muissa leivonnaisissa käyttämääni suklaanmakuista kondensoitua maitoa tällä kertaa pirtelössä ja oli kyllä hyvää. Makuraati olisi nauttinut suuremmatkin annokset 🙂 

Tämä pirtelö maistuikin ihan jäätelöbaarien pirtelölle! 


Suklaapirtelö

(noin 3-5 annosta)

2 1/2 dl maitoa

1 litra vaniljajäätelöä

1 prk (397 g) suklaanmakuista kondensoitua maitoa

Koristeluun esimerkiksi:

kermavaahtoa

suklaata / suklaakastiketta

suklaakarkkeja / nonparelleja

Mittaa tehosekoittimeen / blenderiin maito, paloiteltu vaniljajäätelö sekä purkillinen suklaanmakuista kondensoitua maitoa. Pyöräytä seos hyvin sekaisin, tasaiseksi pirtelöksi. 

Annostele pirtelö sopivan kokoisiin laseihin ja koristele kermavaahdolla sekä sulatetulla suklaalla tai suklaakastikkeella. Halutessasi laita koristeeksi vielä suklaakarkkeja tai vaikka nonparelleja. 

Muita reseptejä tuosta samaisesta suklaanmakuisesta kondensoidusta maidosta löytyy klikkaamalla alla olevia kuvia. Kiva, kun kauppoihin on löytänyt tiensä uusi herkullinen tuote! Meidän lähimarketissa tuo tuote löytyy leivontahyllystä, mutta joissakin kaupoissa sijainti voi olla myös säilykehyllyssä. Alla olevia kuvia klikkaamalla löydät myös kuvan tuosta suklaisen kondensoidun maidon purkista. 


Kommentoi

  1. Nimetön says:

    Hei pirtelö oli tosi hyvää. Meidän kaupassa ei ollut suklaan makuista kondensoitua maitoa , mutta karamellisoitu löyty ( kinuski ) ja murskasin kaurakeksejä joukkoon…nam

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Ihana, että maistui. Virkisti varmasti näinä kuumina kesäpäivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close