Isänpäivän kakkuvinkit

Isänpäivää vietetään täällä Etelä-Suomessa varsin lumisissa merkeissä, jos yhtään säätiedot pitävät paikkansa. Sunnuntai valkenee valkoisena ja isä onkin mukava herätellä kakkupalan kanssa – ehkäpä lumihommiin. Tästä löydät nyt minun linkkivinkkini täytekakun leivontaan ja isänpäiväkakkuun. 

Löydät täältä vinkit isänpäiväkakkuun, jonka leivoimme yhdessä tyttäreni kanssa. Samasta löydät myös vaihekuvat kakun täyttämiseen ja koristeluun. 

Tämä kuvissa esiintyvä täytekakku on tehty lasten kanssa yhteistyössä viime vuonna isänpäiväkahveille tarjolle. Meidän juhlapöydässä olleet suvun isät ja isoisät ovat hyvin taitavia touhuilemaan työkalujen kanssa, joten tämä koristelu sopi paremmin kuin hyvin heille. Saimme kakkuun mukaan niin isät, papan kuin iso-ukinkin.

Kakun pursotukset ovat lapset tehneet kermavaahdolla ja koristeet on sokerimassaa. Työkalut ja kirjaimet on tehty silikonimuoteilla, joiden käyttö onkin helppoa ja onnistuu pieniltäkin lapsilta. 

Jos haluat lisää neuvoja täytekakun valmistukseen, löydät vinkit Täydellinen täytekakku-kategoriasta, joka on muuten samalla kolmiosainen sarja täytekakun valmistuksesta aina kakkupohjasta viimeisteltyyn koristeluun.

Kannattaa muistaa, että isää voi lahjoa myös muilla leivonnaisilla ja leipoa vaikka isänpäivälahjaksi täältä löytyviä syötäviä lahjoja

Aikaisempina vuosina Pullahiiren leivontanurkassa on ilahdutettu isää esimerkiksi minttuisilla kaakaopaloilla, isänpäiväkekseillä sekä helpoilla isänpäivän leipäsillä. Käy kurkkaamassa, josko noista resepteistä löytyisi herkut myös teidän isänpäivään. 

Täältä löydät vinkit vielä lasten kanssa leipomiseen. Muutaman asian kun ottaa ennakkoon huomioon, tulee leivontahetkestä hyvin onnistunut ja saatte nauttia herkullisesta lopputuloksesta! 

Mukavia isänpäivän leipomishetkiä! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close