Kevään leivonta- ja koristelukurssit Helsingissä

Julkaisin viime viikolla tämän kevään loput leivonta- ja koristelukurssit blogissa. Pääset katsomaan kurssivalikoiman täältä. Tarjolla on muun muassa kovasti kysytyt – jo vuosia kurssivalikoimassa pysyneet – Kakkukoristeiden perusteet- sekä Kauniit kermapursotukset-kurssit. Nämä kurssit antavat sinulle hyvän pohjan sokerimassakoristeiden valmistamiseen sekä leivonnaisten koristeluun erilaisilla pursotuksilla. Pursotustaitoja voit hyödyntää myös voileipäkakkuihin, marenkeihin sekä muihin marengilla, kermavaahdolla tai kreemillä kuorrutettuihin leivonnaisiin. 

Kakkukoristeiden perusteet-kurssi antaa kattavat neuvot sokerimassan käsittelyyn niin kakun kuorruttamisessa kuin koristeiden valmistamisessa. Tällä kurssilla pääset harjoittelemaan esimerkiksi kevään valmistujaiskakkujen koristeluja ylioppilaslakista kauniisiin käsintehtyihin syötäviin sokerimassaruusuihin. Kurssilla opetetaan kakkujen tasainen kuorruttaminen kaulittavalla massalla, jolloin kakkujen koristelu helpottuu ja voit valmistaa esimerkiksi sokerimassalla kuorrutettuja perinteisempiä kakkuja tai jopa muotokakkuja aivan itsenäisesti.

Kauniit kermapursotukset-kursilla saat opetusta pursotustekniikoihin ja pääset harjoittelemaan pursotuksia monilla erilaisilla pursotusvälineillä. Jos pohdit kuinka käyttää esimerkiksi perinteistä tähtityllaa tavallista monipuolisemmin, miten koripunostyllalla saat kauniit koristeet kakkuihin tai kuinka röyhelötyllalla laskostetaan kaunis kermalaskos kakun reunaan, on tämä kurssi sinulle juuri sopiva. Kurssilla käydään läpi myös kerman erilaiset koostumukset.

Näiden kurssien lisäksi maaliskuussa on tarjolla vielä aikuinen-lapsikurssi, jolla valmistetaan tällä kertaa kauniita kuppikakkuja. Kuppikakut koristellaan itse tehdyillä kuorrutteilla sekä omin käsin valmistetuilla sokerimassakoristeilla. Tämä kurssi on kiva lahjaidea kummilapselle tai rauhallinen leivontahetki oman lapsen tai lapsenlapsen kanssa. Lapsi ja aikuinen oppii tällä kurssilla sokerimassakoristeiden valmistamista ja kuorrutteen kaunista pursottamista. Tällä kurssilla saatte päästää mielikuvituksenne valloilleen. 

Huhtikuussa järjestän vielä yhden kurssin, jolla harjoitellaan muodissa olevan mirror glaze-kuorrutteen (eli peilikiiltävän kuorrutteen) valmistamista. Mirror glaze-kuorruttetta voi käyttää pienten kakkujen tai leivonnaisten koristeluun. Itse valmistetut kuorrutteet on helppo värjätä monen värisiksi ja tehdä kakkuihin erilaisia kauniita väriyhdistelmiä. Kurssin reseptit ovat erittäin käyttökelpoisia juhlakakkujen koristelussa. Peilikiillettä voit käyttää täytekakkuihin, hyydykekakkuin tai muihin kakkuihin, jotka voi pakastaa. Tule kurssille oppimaan kauniista kiilteestä lisää! 

Ilmoittaudu kurssille mukaan sähkopostilla [email protected] 

Voit kysellä lisätietoja kursseista samasta osoitteesta! 

Tule mukaan innostavaan ryhmään oppimaan lisää kakkujen koristelusta ja leivonnasta! Kurssien aikana ja niiden jälkeen on myös mahdollista tehdä koristeluvälinehankintoja edullisilla hinnoilla! 

Yksityiskursseja on myös mahdollista tilata työpaikoille, syntymäpäiville tai vaikka polttareille! 

Muista myös kurssilahjakortit, jotka voit hankkia näppärästi sähköpostilla valmistujaislahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai vaikka äitienpäiväksi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close