Pullahiiren leivontanurkan tulevat leivonta- ja koristelukurssit

Näin pienen joulutauon jälkeen Pullahiiren leivontanurkan leivonta- ja koristelukurssit ovat nyt tarjolla. Kursivalikoimasta löytyy monen monta herkullista ja opettavaista leivonta- ja leivonnaisten koristelukurssia. Kannattaa kurkata tästä alta tämän hetkellä tarjolla olevat kurssit tai klikata itsensä suoraan uusimpaan kurssitarjontaan Pullahiiren leivontanurkassa!

Mukana kevään kurssitarjonnassa ovat suositut Kakkukoristeiden perusteet– sekä Kauniit kermapursotukset-kurssit. Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla pääset tutustumaan kaulittavalla massalla kakun kuorruttamiseen sekä kakukoristeiden valmistamiseen ja erilaisten koristeluvälineiden käyttämiseen. Kurssilla tutustumme sokerimassaan, elintarvikeväreihin, muotteihin sekä muotilla tehtyjen koristeiden tuunaamiseen. Kauniit kermapursotukset-kurssilla taas tutustutaan kermapursotusten tekemiseen. Käymme läpi kermapursotusten perusteet ja harjoittelemme erilaisten pursotusterien kanssa kauniita pursotuksia, joita voi hyödyntää täytekakkuihin, kuppikakkuihin tai vaikka voileipäkakun viimeistelyyn. Kurssin lopussa hyödynnetään kurssillaopitut taidot itse tehtyyn täytekakkuun ja kurssilta jokainen kurssilainen saa lähteä pursotetun täytekakun kanssa kotiin. Kurssilta saat hyvät pursotus- ja koristeluopit tulevia leivonnaisia varten. Nämä kurssit sopivat erinomaisesti aloittelijoille, mutta kursseilta saa uutta oppia, vaikka kakkujen koristelusta olisikin jo aikaisempaa kokemusta.

Aikuisille ja lapsille soveltuvat muffinssi– ja koristelukurssit ovat sopivia kaiken ikäisille lapsille. Kurssille voi tulla yhdessä oman lapsen, kummilapsen tai vaikka lapsenlapsen kanssa ja saatte viettää mukavan yhteisen leivonta- ja koristeluhetken. Samalla opitte molemmat yhdessä koristelutaitoja ja saatte jatkaa kurssin jälkeen ihania leivontaharjoitteluja. Nämä kurssit toimivat hyvänä lahjana lapselle!

Jos kermapursotukset ovat tuleet jo hyvin tutuiksi tai olet käynyt jo tuon Kauniit kermapursotukset-kurssin, voit tulla harjaannuttamaan taitojasi pursotusten jatkokurssillaTuolla kurssilla harjoitellaan enemmän koristelupursotuksia. Kurssilla harjoitellaan erilaisia kukkasia ja muita kauniita erikoispursotuksia niin kreemistä kuin kermastakin. Tällä kurssilla kannattaa olla pursotusten perusasiat jo hallussa. Jos haluat harjaantua vielä koristeiden osalta taitojasi enemmän, niin ilmoittaudu mukaan Kauniit sokerimassaruusut-kurssille. Tällä kurssilla opit valmistamaan kauniit ja herkät ruusut erilaisista koristelu- ja sokerimassoista. Harjoittelemme terälehtien ohennustapoja sekä asettelua ja käymme läpi näiden syötävien ruusujen kauniit väritykset ja viimeistelyt. 

Lisäksi pursotustaitoja voi harjaannuttaa pikeerikurssilla, jolla pääset harjoittelemaan pikeerin käyttöä pikkuleivillä sekä kakkujen koristelussakin. Pikeerillä saat tehtyä kauniit viimeistelyt pikkuleipiin tai vaikka täytekakkujen reunoihin.

Leivonnaiskurssien valikoimasta löydät Koristellut kuppikakut-kurssin sekä makeiskurssin. Molemmilla kursseilla harjaannutat keittiötaitoja. Kuppikakkukurssilla jokainen kurssilainen valmistaa mukaansa kuusi kuppikakkua, osa työskentelystä tehdään parityönä. Makeiskurssilla käymme läpi monien erilaisten makeisten valmistustavat sekä pääsemme maistelemaan erilaisia herkkukarkkeja ja makeisia. 

Ja jos kaipaat lahjaideaa läheiselle, niin kursseille voi hankkia myös lahjakortteja. Voit ostaa kurssilahjakortin suoraan tietylle kurssille tai hankia lahjakortin tietylle arvolle. Arvolahjakortilla lahjan saaja pääsee itse valikoimaan kurssitarjonnasta sopivimman kurssin. Kysele lisää niin lahjakorteista kuin kursseistakin sähköpostitse [email protected] Ilmoittautumiset kurssille suoritetaan myös samaan sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisesta löydät täältä: http://www.pullahiiri.com/p/kurssit.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close