Suklainen tennarikakku

Muotokakku tennari converse cake

Tämän kakun tein jo kesän alussa yhteen leikkimieliseen kakkukilpailuun. Meillä oli tapaaminen Blogiringin porukan kanssa ja kyseisessä tilaisuudessa järjestettiin hauska Dansukkerin kakkukilpailu. Alunperin oli siis ajateltu, että kyseessä olisi vain kakkubuffa, mutta jossain järjestelyn vaiheessa asiasta tulikin kilpailu. 


No, kilpailussahan on tarkoitus erottua… Idea tähän kakkuun lähti siitä, kun keskustelupalstalla moni bloggaaja kysyi, voiko tilaisuuteen tulla tennareissa. Itse olen tennareiden suurkäyttäjä, joten minulle aihe iski heti kakkuidean muodossa. Kakku saikin nimekseen #kenkäkriisi.

sokerimassatennari sugar paste shoe

Tämä tennrikakku on sisältä mehevää suklaakakkua ja täytteenä oli suklaakreemi suklaasta, kermasta, sokerista ja voista valmistettuna.  Päällä käytetty kuorrute on sokerimassaa (vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa) ja mikä parasta – koko kenkä on täysin syötävää. Sainpa illan aika muutaman niin mahtavan kommentin koskien kakun ulkonäköä ja makua, joten olin hyvin tyytyväinen, vaikka ensimmäiselle sijalle ei tämä kakku Instagram-kisassa päässyt.

täytekakku vaihekuvat cake tutorial

Tässä alla vielä kakkukilpailun kaunis tarjoilupöytä. Ainakin tuo kenkäkakku erottui joukosta ja sillä oli bloggaaja ryhmään sopiva tarina. Siitähän usein nuo muotokakkujen ideat lähtevät – hyvästä tarinasta!

kakkukilpailu täytekakku

Kakkukilpailu järjestettiin yhteistyössä Dansukkerin ja Blogiringin kanssa

Seuraa Pullahiiren leivontanurkkaa myös Instagramissa @pullahiirenleivontanurkka, niin saat nähdä jo ennakkoon jotain vilautuksia tulevista resepteistä ja muista työprojekteista 🙂 Tämäkin tennarikakku vilahti Instagram-kuvissa jo kesäkuussa! 
Kommentoi

 1. Marle says:

  Ihan mielettömän upea! Tennareita en käytä, mutta kakkuna sitä ei voi vastustaa. Ehdottomasti olisit ansainnut ykkössijan.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos Marle sanoistasi! Kyllä siellä oli niin monta kaunista ja herkullista kakkua, että hyvälle hävisin 🙂

 2. Ihan huikeen hieno!! Uskomaton kakku! Olet huippuleipuri 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos EiNi sinullekin kauniista sanoistasi!

 3. Herkkuhovi says:

  Tämä kenk… eikun kakku oli niin upea ilmestys! Lisäksi vielä lempivärini mutta kyllä makukin oli ihan superherkullinen!! 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Ai niin, sinä pääsit oikein maistamaankin 🙂 Mukava kuulla!

 4. Celebration Treats 4U says:

  Todella upea kakku! Ja kakun makumaailmakin kuulostaa oikein hyvältä, nam.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Tämä on kyllä ihan suosikiksi noussut kakkupohja ja täyte! Kiitos!

 5. Upea! Tämä vois olla kova sana teinien synttärikemuissa 🙂 Converser kaikilla aina jalassa, voisivat sitten syödäkin yhden 🙂
  Tosin en kyllä tiedä saanko aikaan noin hienoa kakkua, mutta voisihan sitä kokeilla.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Sopisi varmasti tuolle synttäriporukalle 🙂 Aika kiva yllätys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close