Tervetuloa kotiin – kakku

Sain jo viime syksynä pyynnön täytekakusta, joka toivottiin Tervetuloa kotiin-ohjelman yhteyteen, erään remontin jälkeen tarjottavaksi talkooporukalle ja muulle työryhmälle. Nyt vihdoin, kun jakso näytettiin telkkarissa, voin laittaa tämän kakun myös tänne blogiin näkyville.

 Tilaajan toiveissa oli, että kakussa näkyisi ohjelman tunnuksen vaaleansininen pohja ja punaiset ilmapallot. Koska kakusta haluttiin suuri, päätin tehdä kakun kerroskakkuna. Valkoisella (löysähköllä) pikeerillä koristelin ”pilvimäisesti” nuo kerrosten saumakohdat. Jos oikein muistan, kakkuun tuli mansikkatäyte. Tukina kakun sisällä on kerroskakkua varten tehdyt tukiputket ja alustat. Ja jos oikein muistan, niin kakku mitoitettiin noin 60 henkilölle.Jaksossa Seijalle valmistui aivan ihastuttava keittiö ja ruokailutila, jossa on varmasti mukava jatkossa leipoa ja laittaa ruokaa – vaikka suuremmallakin porukalla.


Tässä alla kakku vielä tarjolla talkooporukalle kuohuviinin kera.

 

Kommentoi

 1. Annuliina says:

  Huomasinkin tuon kakun ohjelmassa ja ajattelin että onpas kaunis. Ja se olikin siun leipomosta! Wau!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Täältähän se oli 🙂 Mukava, että kakku kiinnitti huomiotanne, vaikka ei kovinkaan kauan ruudussa viipynyt.

 2. Heluna says:

  Minunkin silmääni pisti tämä kakku ohjelmassa 🙂 Hieno kakku!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos! Hauska, että aika moni on laittanut minulle viestiä kakusta ja tv-ohjelmasta. Mukava, että pieni vilahduskin saa kakkukansan huomion 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close