Domino-suklaajuustokakku nopeasti ja helposti!

Tein tuossa aikaisemmin viikolla Naistenpäivän Oreo-valkosuklaajuustokakun, joka sai paljon kehuja kakun maistelijoilta ja kiinnostusta somessa. Päätinkin varioida tuon reseptin nyt tummempaan muotoon ja käytin kekseinä tällä kertaa Domino-keksejä. Tämän kakun valmistajana toimi tällä kertaa  alakouluikäinen tyttäremme.

 Tämäkin oli oikein maukas versio ja maistuu ihan varmasti suklaan ystäville! Kannattaa kokeilla myös tätä versiota!

Domino-suklaa juustokakku

Domino-Chocolate cheesecake – no bake
(2-4 henkilölle)

100 g Domino-täytekeksejä

15 g voita

100 g maitosuklaata

50 g tummaa suklaata

175 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)

Murskaa Domino-kekseistä 60 g hienoksi muruksi. Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Sekoita voi ja keksimurska hyvin keskenään. Voitele noin 14-16 cm irtopohjavuoan reunus öljyllä ja nosta se tarjoiluastialle. Painele keksimurska tiiviisti reunuksen sisään. 

Pilko suklaat kulhoon ja sulata ne miedolla teholla mirossa tai vesihauteessa. Sekoita sulatettu suklaa yhdessä tuorejuuston kanssa ja levitä tuorejuusto-suklaaseos pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Murskaa loput keksit käsin täytteen päälle. Painele kevyesti. Nosta kakku jääkaappiin vähintään kymmenen minuutin ajaksi ja irrota sen jälkeen reunus ympäriltä. Voit halutessasi koristella kakun erilaisilla karkeilla tai sulatetulla suklaalla.


Vinkki! Vuoan koolla voit säädellä kakun korkeutta. Kakun voi myös valmistaa paljon pienempään vuokaan, jotta saat korkeamman kakun.

Vinkki! Voit vaihdella suklaita ja käyttää tähän myös erilaisia maustettuja tai sattumia sisältäviä suklaita oman maun mukaan.

Tämä kakku valmistuu nopeasti ilman uunia! 

Kurkkaa valkosuklaaversio Oreoilla täältä

Kommentoi

  1. iuski says:

    Voisikohan tällä täytereseptillä tehdä kolmen suklaan kakun, vain suklaita vaihdellen? Tuleeko täytteestä tarpeeksi tönkköä, vai menevätkö kerrokset sekaisin? Katselin aiemmin tuota kolmen suklaan hyydykekakkua, mutta mieluummin tekisin ilman liivatetta.

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Hauska idea. Varmasti voisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close