Herkullista Uutta Vuotta 2017!

Tämä vuosi on ollut muistorikas! Sain vuoden aikana tehtyä kolmannen kirjani, blogi täytti 10 vuotta ja olen saanut olla mukana monessa erilaisessa ruokaan ja herkkuihin liittyvässä tilaisuudessa. 

Sain olla mukana parissakin eri leivontakilpailun tuomaristossa, valmistella herkkuja tarjolle moniin eri juhliin, opettaa useita satoja kurssilaisia ja olla tuotetestaajana muutamassakin eri tilaisuudessa! 

Haluankin kiittää tästä vuodesta kaikkia teitä lukijoita, reseptien testaajia, kurssilaisia, yhteistyökumppaneita sekä makuraatilaisia! 

Ihanaa, että olette olleet mukana tämän vuoden aikana! 

Terkuin

Taru

”Pullahiiri”

Kommentoi

  1. Unknown says:

    Hyvää ja herkullista alkanutta vuotta myös sinulle!! Tekisi mieli antaa sinulle iiiiso hali, niin ihania reseptejä sain jouluherkuiksi sinun blogistasi. :)Mm. Pätkis-jääsuklaita tuli tehtyä pitkin joulukuuta (todellakin liian helppoja 😉 ) Vanhemman reseptin pätkis kahvikakkuja tein jouluksi muuten vain (kuorrutin kahvitomusokeri kuorrutteella, sopi hyvin), ja piparipirtelöt oli joulupöydässä aivan ihanan raikas jälkkäri heti ruuan päälle. NAMI. 🙂 Nyt pääseekin sitten tuota pätkisjäätelöä testaamaan, kun oli vahingossa jäänyt yksi pätkispussi kaappiin (How is that possible? 😀 ) Kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close