Joulukalenteri – Luukku 19: Viime hetken joululahjat ja kevään uudet leivontakurssit

Monet nettikaupat ovat nyt ilmoittaneet, että joululahjojen postitus on nyt mennyt umpeen, eikä ostoksia voida luvata ennen jouluaattoa. Eipä huolta! Pullahiiren leivontanurkan kurssilahjakortit ovat saatavilla jouluaattoon asti. Pikatoimituksella lahjakortin voi saada jopa tunnin sisällä tilauksesta. Tällöin kuitenkin kannattaa soittaa ja varmistaa pikatilaus puhelimitse (040-1242042). 

Leivontakurssilahjakortti on mitä mahtavin lahja leivonnasta kiinnostuneelle läheiselle. Kurssivalikoimassa on myös aikuinen-lapsikursseja, jotka ovat mukava aineeton lahja omalle lapselle, kummilapselle tai vaikka lapsenlapselle. Näillä kursseilla näkee yhdessä oppimisen iloa! 

Kurssivalikoimassa on keväälle mukavia kursseja ihan koristelun ja leivonnan perusteista hieman haasteellisempiin jatkokursseihin. Nyt uutena kurssina on keväällä pursotusten jatkokurssi, jolla harjoitellaan erilaisia kukkapursotuksia sekä koristellaan täytekakku värikkäillä kreemipursotuksilla. Leivonta- ja koristelukursseilla harjaannutat jo olevia taitojasi ja saavutat varmuutta kakkujen koristelussa. Kokeneemmille harrastajille kursseilta löytyy monia uusia vinkkejä ja valmistustapoja erilaisiin koristeisiin sekä myös leivontaan. Kurkkaa kevätpuolen laajakurssivalikoima täältä. Loppukevään kurssit varmistuvat hieman myöhemmin. 

Leivontalahjakortin ostaminen on helppoa. Lähetä tilaussähköposti yhteystiedoilla ja halutulla kurssilla tai arvomäärällä osoitteeseen [email protected] 

Tämän jälkeen saat vastausviestillä haluamasi lahjakortin sähköpostin liitteenä. Lahjakortin voi lähettää kauempana asuvalle ystävälle vaikka sähköpostilla tai printata käteen annettavaksi lahjaksi.


Leivontakurssien lisäksi kirjakaupoista ja hyvin varustelluista marketeista löytyy tekemäni Kuppikakut-kirja, jonka sisältö on täynnä herkullisia reseptejä sekä vaihekuvallisia ohjeita niin pursotusten kuin sokerimassakoristeiden valmistukseen. Kirjaa kannattaa kurkata tarkemmin täällä. Lisäksi joistain kirjakaupoista saattaa vielä löytyä kustantajalta jo loppunutta Pullahiiren makeat kakut-kirjaa. Jos näet kirjan kaupassa, niin se kannattaa ostaa nyt. Minulta kirjat ovat jo loppuneet, mutta joissakin kirjakaupoissa olen nähnyt yksittäiskappaleita myynnissä. Tuo kirja pitää sisällään vaihekuvalliset ohjeet moniin erilaisiin muotokakkuihin, kerroskakkuihin sekä monen monta muuta kakkureseptiä. Koko kirja täynnä kakkuihin liittyvää materiaalia! 

Lisäksi täältä blogista löydät herkulliset ja näyttävät syötävät lahjat ystävien jouluiloksi. Kurkkaa syötävät lahjaideat täältä

Seuraa myös Pullahiiren leivontanurkkaa Instagramissa sekä Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close