Joululahjaidea – Koristelu- ja leivontakurssi

Joululahjaidea - Koristelu- ja leivontakurssi

Pullahiiren leivontanurkan järjestämät ensi vuoden alkupuolen koristelu- ja leivontakurssit on julkaistu täällä. Käy kurkkaamassa, löytyisikö valikoimasta juuri sinulle tai läheisellesi sopivaa kurssia. Voit tulla kurssille itse tai antaa kurssiosallistumisen vaikka lahjaksi.

Kursseilla pääset harjoittelemaan erilaisia koristelutekniikoita, hieman kurssin sisällöstä riippuen. Lue alta kurssien lyhyet esittelyt ja kurkkaa vielä tarkemmat tiedot Kurssit-välilehdeltä. Löydät sieltä myös tiedon vapaiden kurssipaikkojen määrästä. Kurssien täyttyessä on mahdollista ilmoittautua jonoon. Jos jonoon tulee paljon ilmoittautumisia, niin silloin voi olla mahdollista järjestää lisäkurssi samalla aiheella jo kevään aikana. Jonolaisille ilmoitetaan mahdollisista peruutuspaikoista ensimmäisenä!

Näiden kurssien vetäjänä toimin minä, Taru Vihavainen, Pullahiiren leivontanurkan perustaja. Olen vetänyt erilaisia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja jo pitkälti yli 10 vuoden ajan. Olen myös kirjoittanut kolme leivontaan liittyvää kirjaa sekä tehnyt reseptisisältöjä ja ruokakuvausta yrityksille myös jo vuosien ajan. Löydät minusta lisätietoja blogin etusivulta, oikeasta reunasta.


Nämä kurssit sopivat täydellisesti myös joululahjaksi. Voit tilata joko lahjakortin, jolla voi osallistua mille tahansa ensivuoden kurssille (kursseille, joilla on ilmoittautumishetkellä tilaa) tai sitten varata valmiiksi kurssipaikan lahjansaajalle jo ilmoitetuilta kursseilta. Ihana lahjaidea leivonnasta kiinnostuneelle!

Jos kaipaat lisätietoja, niin laita minulle sähköpostia [email protected] tai soita p. 0401242042.

Leivontaan liittyvä joululahjavinkki

Kuppikakkukurssi sekä Kakkukoristeiden perusteet-kurssi
5.2.2023

Helsingin Viikissä järjestetään sunnuntaina 5.2.2023 aikuisille ja lapsille tarkoitettu Kuppikakkukurssi (hinta 50 €/aikuinen ja lapsi), joka sopii lahjaksi omalle lapselle, lapsenlapselle, kummilapselle tai vaikka ystäväperheelle. Voitte viettää yhteistä aikaa kuppikakkuja leipoen ja sokerimassakoristeita valmistaen. Lopuksi itse tehdyt kuppikakut koristellaan kuorrutteilla ja itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Jokainen pari saa mukaansa kuusi itse tehtyä kuppikakkua kauniisti leivoslaatikkoon pakattuina.

Samana päivänä on tarjolla myös Kakkukoristeiden perusteet-kurssi (hinta 53 €/hlö). Kurssilla harjoitellaan sokerimassakoristeiden valmistamista erilaisilla tavoilla. Tilaisuudessa käydään läpi myös täytekakun tasainen kuorruttaminen sokerimassalla. Kurssilaisilla on käytössä suuri määrä erilaisia koristeluvälineitä. Kurssilla harjoitellaan myös sokerimassakukkien valmistamista muoteilla sekä täysin ilman erikoisvälineitä. Kurkkaa kurssista lisää täältä.


Koristeelliset kuppikakut ja Kauniit kermapursotukset 11.3.2023

Lauantaina 11.3.2023 on tarjolla kaksi erilaista kurssia. Kurssipäivän ensimmäisellä kurssilla pääset valmistamaan pareittain kauniita kuppikakkuja Koristeelliset kuppikakut-kurssilla (hinta 53 €/hlö). Kuppikakut koristellaan itse tehdyillä kuorrutteilla ja sokerimassakoristeilla. Lisäksi jokaisella on mahdollisuus täyttää kuppikakut erilaisilla täytteillä. Tällä kurssilla pääset leipomaan, valmistamaan sokerimassakoristeita sekä harjoittelemaan pursottamista. Vaikka leivonta tehdään pareittan, voit osallistua kurssille myös yksi.

Iltapäivällä harjoitellaan erilaisia pursotustekniikoita Kauniit kermapursotukset-kurssilla (hinta 53 €/hlö). Samalla kurssilla harjoitellaan kreemiruusujen pursottamista. Tällä kurssilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia pursotusteriä, joiden avulla pääset kokeilemaan erilaisia pursotustekniikoita. Saat kurssin aikana runsaasti vinkkejä kuinka koristella täytekakku, voileipäkakku tai muut ihanat herkut kauniilla pursotuksilla.

Ilmoittaudu kursseille mukaan yksin tai kaverin kanssa!


Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla [email protected]

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mille kurssille haluat ilmoittautua sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Minä vastailen viesteihin parin päivän sisällä. Minulle voi myös soittaa p. 0401242042.

Sokerimassakoristeiden valmistaminen
Leivontakurssi lahjaksi
Herkullinen lahjaidea
kuppikakut herkullisilla kuorrutteilla

Kurkkaa myös nämä herkulliset joululahjavinkit:

Itse tehty marjagranola
Maustettu pikakahvi
Keksiaineet valmiina purkissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close