Pullahiiren koristelu- ja leivontakurssit – huhtikuu 2014

 

Pullahiiren kevään koristelu- ja leivontakursseista on tullut jo paljon kyselyitä. Nyt kurssiaikataulut on huhtikuun osalta saatu valmiiksi ja kurssit saatiin päivitettyä myös tänne blogiin. Huhtikuussa on tarjolla kursseja niin aikuisille kuin lapsillekin. 

Kurssit löydät täältä.

Kurssisisällöissä on tarjolla koristelukursseja ja uutena kurssina täysin sokerimassaruusun valmistukseen keskittynyt sokerimassaruusukurssi. Kovasti suosittu pursotuskurssi on tarjolla myös huhtikuussa. Leivontakursseista tarjolla on macaron-kurssi. Lisätietoa löydät Kurssit-osiosta. Muutamaan lukijoiden kysymykseen on nyt vastauksia tämän päivityksen yhteydessä, kuvan alapuolella. 

Mikä kurssi minun kannattaisi valita?

Koristelukurssit

 

Jos haluat oppia kakkujen kuorruttamista tasaisesti marsipaanilla tai sokerimassalla, sekä haluat saada uusia vinkkejä koristeiden valmistamiseen muoteilla ja ilman muotteja, kannattaa osallistua Pullahiiren kakkukoristeiden perusteet-kursseille. Koristelukursseilta saat neuvot juuri näihin asioihin. Sokerimassaruusu-kurssilta saat vinkit ruusun terälehtien ohentamiseen, asetteluun ja värjäämiseen. Kurssilta saat mukaan useita itsetehtyjä sokerimassaruusuja. Aikuinen-lapsikurssilla pääset viettämään mukavaa aikaa yhdessä lapsen kanssa koristeita valmistaen. Kurssilla voit valmistaa koristeet vaikka äitienpäiväkakkuun, tai muihin kevään ja kesän juhlaleivonnaisiin.

Pursotuskurssi

Jos tarvitset neuvoja kakun pursottamiseen kauniisti kermalla, niin tule hakemaan neuvot pursotuksiin, sekä opit erilaisten pursotusterien käyttöön Pullahiiren pursotuskurssilta. Kurssilla harjoittelemme myös pursotettavan ruusun, sekä lehtien tekemistä. Pursotustaitoja voit hyödyntää kurssin jälkeen täytekakkujen lisäksi mm. muffinssien kuorruttamiseen, erilaisten makeisten pursottamiseen, sekä voileipäkakkujen koristeluun.

Leivontakurssi

Leivontakursseista huhtikuun aikana on tarjolla macaron-kurssi, jossa harjoitellaan macaron-kuorien valmistusta, pursottamista, värjäämistä, sekä erilaisten täytteiden valmistusta. Ja mikä parasta, saat kaikki herkulliset leivonnaiset mukaasi leivoslaatikossa.

Mitä kurssien sisältöön kuuluu?

Kaikkien
kurssien hintaan sisältyy:

·- Kattava opetus, kirjalliset reseptit, tai kirjalliset kurssimateriaalit

·– Kaikki kursseilla käytettävät raaka-aineet

·- Henkilökohtaiset koristeluvälineet jokaiselle kurssilaiselle kurssin
ajaksi käyttöön

·– Kursseilla valmistetut koristeet ja herkut leivoslaatikoissa
kurssilaisten mukaan

Kurssipaikkana
toimii Asukastalo Kaari osoitteessa Tilanhoitajankaari 9, 00790
HELSINKI  

Haluaisin järjestää oman kurssin. Onko yksityiskurssien järjestäminen mahdollista?

Voit tilata
yksityiskurssin
myös omalle ryhmälle. Kyseessä voi olla työ-,
ystävä-, kerho-, tai vaikka polttariryhmä. Ryhmän kokoa ei ole valmiiksi
rajattu, joten kannattaa kysellä mikä olisi sopiva kurssi juuri teidän ryhmällenne. Jokaista tilaisuutta varten laaditaan yksilöllinen kurssisisältö
ryhmän toiveiden mukaisesti. Kurssi voi sisältää leivontaa ja/tai koristeiden
valmistusta. Kurssi voidaan pitää myös tilaajan itse järjestämässä tilassa.

Alla muutama esimerkki yksityiskurssien sisällöistä:

Polttaritilaisuudessa voimme kuorruttaa täytekakun, jonka ryhmä voi herkutella kurssin jälkeen. Kakku voi olla muotokakku tai perinteisempi kakku, joka koristellaan kurssilaisten valmistamilla koristeilla. Kurssilla valmistetaan myös useita koristeita syötävistä massoista. Kaikki koristeet saa mukaan kurssin päätyttyä. 

Lapsiryhmille järjestettävillä yksityiskursseilla voimme keskittyä pelkästään koristeiden valmistamiseen, tai tehdä lisäksi kuorrutteita muffinsseille, ja koristella muffinssit pursottamalla ja omatekemiä koristeita käyttämällä. Jokainen osallistuja saa koristelukurssilta mukaan kaikki valmistamansa koristeet, ja muffinssikurssilta kaikkien valmistamiensa koristeiden lisäksi vielä kaikki koristelemansa muffinssit. Näitä tilaisuuksia on järjestetty niin lasten kaverisynttäreille, kuin  lapsiperheyhdistysten tapahtumiin. 

Työ- tai ystäväporukalle voidaan räätälöidä myös leivontaan tai koristeluun liittyvä kurssi. Kurssi voi sisältää koristeiden valmistamista vaikka tilaisuuden teeman mukaisesti, tai leipomista pienryhmissä tai yksilöinä. Sisältö suunnitellaan näilläkin kursseilla yksilöllisesti, ryhmän toiveiden mukaisesti.

Kysy tarjousta ryhmällesi
osoitteesta
[email protected] tai p. 040-1242042. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän ryhmällenne sopiva kurssisisältö!

Muutamia kuvia aikaisemmilta kursseilta: 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close