Pullahiiren leivontanurkan koristelu- ja leivontakurssit – Syksy 2020

Pullahiiren leivontanurkan koristelu- ja leivontakurssit on julkaistu täällä blogissa loppuvuodelle 2020. Löydät tarkan aikataulun ja kurssisisällöt täältä. Käy kurkkaamassa sopivat kurssit ja ilmoittaudu kursseille sähköpostilla!  Tule mukaan uppoutumaan leivonnan ihanaan maailmaan! 

Kurssitarjonnassa on vuodelle 2020 vielä muun muassa sokerimassakoristeiden valmistamista, kakun kuorruttamista sokerimassalla, kermapursotusten tekniikkaharjoittelua, kuppikakkujen leivontaan aikuisten ja lasten kursseilla sekä vuoden loppupuolella vielä makeiskurssi eli Syötävät lahjat-kurssi. Kurkkaa alta lisätietoja valikoimassa olevista kursseista! 

Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla käydään läpi sokerimassojen ominaisuuksia, muotoillaan massasta erilaisia koristeita ja käydään läpi myös tasaisen sokerimassakuorrutuksen vinkit. Tällä kurssilla pääset kokeilemaan monia erilaisia koristeluvälineitä tarjolla olevasta laajasta muotti- ja välinevalikoimasta. Kurssin aikana tutustutaan myös erilaisiin elintarvikeväreihin. 

Kauniit kermapursotukset-kurssilla tutustutaan kermapursotuksiin ja siihen kuinka erilaisilla pursotuksilla voit koristella monet leivonnaiset voileipäkakuista marenkeihin ja täytekakkuihin. Kurssin aikana käydään läpi kermavaahdon erilaiset koostumukset kakun kuorruttamisessa. Lisäksi harjoitellaan pursottamista erilaisilla pursotusterillä eli tyllilla. Kurssin lopuksi koristellaan ja kuorrutetaan myös oma täytekakku omavalintaisilla pursotuksilla. Kurssin hintaan kuuluu herkulliset ja moneen kertaan testatut reseptit sekä kurssin aikana käytettävät elintarvikkeet. 

Koristeelliset kuppikakut-kurssilla pääset leipomaan herkulliset muffinssipohjat sekä valmistamaan makoisat kuorrutteet kuppikakuille. Voit viimeistellä herkullisilla täytteillä täytetyt sekä makoisilla kuorrutteilla pursotetut kuppikakut itse kurssin aikana tehdyillä sokerimassakoristeilla. Tällä kurssilla pääset leipomaan ja samalla kokeilemaan monia erilaisia koristelutekniikoita. Kurssin hintaan kuuluu kaikki elintarvikkeet, reseptit sekä kuljetuslaatikko kuudelle kuppikakulle, jotka saat mukaasi kurssilta.

Kauniit kuppikakut-kurssi on tarkoitettu lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Kurssin sisältö vastaa aikuisten Koristeelliset kuppikakut-kurssia, mutta reseptit on suunniteltu lapsille sopiviksi. Tämän kurssin voit antaa erinomaisesti lahjaksi kummilapselle, lapsenlapselle tai vaikka omalle lapselle. Ihanaa yhteistä aikaa herkullisten leivonnaisten parissa. Tälläkin kurssilla leivotaan yhdessä muffinssit, täytetään ne ja koristellaan pursotuksilla ja sokerimassakoristeilla.

Vuoden viimeisenä kurssina on tarjolla ihanan herkullinen Syötävät lahjat – makeisten valmistaminen. Kurssilla valmistetaan erilaisia makeisia, jotka sopivat täydellisesti lahjaksi. Näillä herkuilla voit yllättää läheiset jouluna tai muuna juhlapäivänä. Makeisvalikoimassa on muun muassa tryffeleitä, fudgea, vaahtokarkkeja, kovia karamelleja ja tikkareita. Kaikki kurssilla tarvittavat välineet saat kurssipaikalta. Kurssin hintaan kuuluu kaikki tarvittavat elintarvikkeet sekä kuljetusrasiat makeisille. 

Käy kurkkaamassa vielä tarkemmat lisätiedot kursseista täältä


Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]! Voit kysellä myös lisätietoja kursseista sähköpostilla! 

Voit ostaa kursseille myös lahjakortteja. Lahjakortin saat nopeasti sähköpostiisi, joten se on helppo tapa hankkia mielekäs lahja innokkaalle leipojalle! Lahjansaaja voi päättää mille kurssille haluaa osallistua. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. 

HUOM! Seuraan koronatilannetta aktiivisesti. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi on mahdollista, että syksyn kursseille tulee aikataulumuutoksia. Niistä tiedotetaan kursseille ilmoittautuneille sähköpostitse. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close