Koristelu- ja leivontakurssit syksy 2022

Leivontakurssit ja koristelukurssit. Mansikkakermavaahtopursotukset

Pullahiiren leivontanurkan koristelu- ja leivontakurssit ovat nyt julkaistu syksylle 2022!

Löydät täältä kattavasti tiedot kurssien sisällöstä sekä aikatauluista. Syksyn kurssit pidetään Helsingin Viikissä.

Syyskuussa tarjolla on Cup Cakes-kurssi. Tämä on yhteiskurssi aikuisille ja lapsille. Kurssille voit osallistua päiväkoti-ikäisen, kouluikäisen tai vaikka teini-ikäisen lapsen kanssa. Kurssilla leivotaan kuppikakkuja ja koristellaan ne itsetehdyillä sokerimassakoristeilla sekä herkullisilla kuorrutteilla.

Iltapäivällä on aikuisille suunnattu Kauniit kermapursotukset-kurssi, jossa paneudutaan tarkemmin erilaisiin purstotusvälineisiin ja -tekniikoihin. Käydään läpi vinkit ja opit kuinka saada kestävä ja hyvännäköinen pursotus kakkuihin ja muihin leivonnaisiin. Päivän lopuksi koristellaan vielä itse leivottu kakku omavalintaisilla pursotuksilla ja koristeilla.

Marraskuun kursseilla leivotaan kuppikakkuja Koristeelliset kuppikakut-kurssilla. Kurssilla valmistetaan kuppikakkuihin ihanan makuisia kuorrutteita, käydään läpi kuppikakkujen koristeellisia pursotuksia sekä valmistetaan sokerimassa koristeita. Kaikki tämä yhdellä kurssilla. Koristeelliset kuppikakut-kurssi on kuin yhdistelmä kevät-kaudelle suunnitellusta Kakkukoristeiden perusteet-kurssista sekä pursotuskurssista.

Samana päivänä paneudutaan vielä syötävien lahjojen valmistamiseen ja tehdään herkullisia itsetehtyjä makeisia. Valikoimassa on vaahtokarkkeja, fudgea, kovia karamelleja, tikkareita ja muita ihania lahjaksi sopivia herkkuja. Näillä resepteillä voit valmistaa herkulliset muistamiset ystäville ja muille läheisille.

Kermapursotettu hyydykekakku

Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Ilmoita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi. Kaikkiin viesteihin pyritään vastaamaan parin päivän sisällä, mutta kesäaikana tässä voi olla lomien vuoksi hieman pidempäänkin viivettä. Kaikkiin heinäkuun alkupuolella tuleviin viesteihin vastataan viimeistään heinäkuun puolenvälin jälkeen. Jos kaipaat lisätietoja kursseista tai haluat tilata omalle kaveriporukalle, työpaikalle tai vaikka lasten synttäreille oman yksityisen kurssin, niin voit laittaa viestiä samaan osoitteeseen tai soittele p. 040-1242042!


Kurssien vetäjänä toimin minä, Taru Vihavainen. Olen pitänyt erilaisia koristelu- ja leivontakursseja jo reilusti yli kymmenen vuoden ajan monissa eri kaupungeissa ja kylissä ympäri Suomen. Kursseilla on näiden vuosien aikana valmistettu paljon erilaisia kakkukoristeita sekä leivottu monenlaisia täytekakkuja ja muita makeita ja suolaisia leivonnaisia. Kursseilta saat kattavasti oppia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun, olet sitten vasta-alkaja tai jo hieman kokeneempi kotileipuri. Kursseilla on myös käynyt useampi ruoka-alan ammattilainen ja opiskelija hakemassa uusia oppeja sekä varmuutta leivonnaisten koristeluun.

Pullahiiren leivontanurkka leivontakurssit
Terveisin
Taru
Pullahiiren leivontanurkasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close