Macaron-kurssi


Jos haluat oppia macarons-leivonnaisen saloja ja herkulliset reseptit niin leivoksen pohjiin kuin täytteisiinkin, niin tervetuloa vielä viikonlopun kurssille mukaan. Sunnuntaina 1.9. on Helsingin Viikissä tämän vuoden viimeinen macaron-kurssi. Kurssille löytyy vielä muutama vapaa paikka.


Macaron-leivonnainen on ihanan rapea päältä, mutta hyvin maukas sisältä. Alunperin leivos
on lähtöisin ranskasta. Macaron leivonnainen on myös gluteeniton ja
helppo toteuttaa laktoosittomana, sopien moneen erikoisruokavalioonkin.

 Ilmoittautumiset kurssille sähköpostitse [email protected]

Tarkemmat kurssitiedot löydät kurssit-sivulta.


Kommentoi

 1. Eela says:

  Toivottavasti joskus vielä pidät macaron-kurssia, tällä kertaa kun olin valitettavasti töissä samaan aikaan.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Yritetään 🙂 Nyt tämän vuoden aikana kurssia ei ole luvassa muuta kuin yksityisesti eli tilattavina kursseina. Ehkäpä kevät puolella sitten uudestaan. Harmi juttu, että aikataulut eivät nyt menneet yhteen.

 2. Nimetön says:

  Moikka! Pakko kysästä että onko noi macaronsit mitä oot väsänny niin oikeestikin noin sileitä vai onko se photoshopin ansiota? 🙂 Jos on oikeest noin sileitä niin mitä mantelijauhetta oot käyttäny? Vai jauhatko ite? Itskin aina siivilöin mutta ei niistä kyllä ihan noin sileitä tule. On kyllä täydellisiä noi sun! Ilo silmälle 🙂
  Nathalie

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Täällä juuri on monta pellillistä macaron-leivoksia odottamassa täyttöä 🙂 Ei ole photoshoppia tai muutakaan kuvan käsittelyä noihin pintoihin käytetty. Itse mittaan tomusokerin ja mantelijauhon tehosekoittimeen ja miksaan ne sekaisin leikkuuterän kanssa. Tämän jälkeen siivilöin vielä seoksen kahteen kertaan ja laitan pois molemmilla kerroilla siivilään jääneet palaset. Se on ihan ylimääräistä, joten kaikki se mikä ei mene kevyesti tuosta siivilästä läpi, laitetaan pois. Olen tehnyt monesta eri merkistä, mutta aika usein käytän Sallisen mantelijauhetta (esimerkiksi juuri tänään). Oikeastaan ainoastaan sellaista mantelijauhetta välttelen, jossa on paljon kuoren palasia. Näkyvät sitten rumina pisteinä macaron-leivonnaisten pinnassa. Toivottavasti tästä oli sinulle jatkossa hyötyä!

 3. Nimetön says:

  Voiko ton mantelijauheen korvata jollain muulla, koska allergia?

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Minulla on suunnitteilla "macaron ilman mantelia". Katsotaan miten onnistuu. Eihän se silloin varsinaisesti macaron ole, mutta vastaava allergisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close