Runebergin päivä 5.2.2017 – Top 3 runebergintortut

Herkulliset runebergintortut

Helmikuu on yksi oikea juhlakuukausi. Saamme nauttia runebergintortuista, ystävänpäivän herkuista ja laskiaispullista – hernekeittoa unohtamatta! Heti helmikuun ensimmäisenä lauantaina on runebergin päivä ja kuukauden ensimmäinen ”virallinen” herkkuhetki. 

Blogista löytyykin useita erilaisia ja eri muotoisia ohjeita runebergintortuista menneiltä vuosilta.

Tästä alta löydät minun mielestäni blogin runebergipäivän top 3-leipomukset. Klikkaamalla otsikkoa tai kuvaa pääset suoraan reseptiin. 

Runebergin kahvikakku

Tästä herkusta löytyy runebergintorttujen perinteinen hillo kakun sisältä ja sokerikuorrutus kakun päältä. Tämä on aivan ihana runebergintortun makuinen kakku, joka on leivottu kakkuvuokaan. 

Runebergin kahvikakku hillolla
Perinteinen runebergintorttu

Tämä on se perinteinen muoto runebergintortuista. Hilloa ja  sokerivesikuorrutetta päällä ja ihanan mantelin makuinen leivospohja. Lisäksi kostutus oman maun mukaan esimerkiksi rommilla tai punssilla. 

Pienet runebergintortut muotti
Runebergin muffinssit

Jos et löydä sopivaa muottia tai peltiä runebergintorttujen perinteiseen paistamiseen, niin kannattaa kokeilla paistaa tortut muffinssivuoissa. 

Runebergintortut muffinssi

Ihanan herkullista viikonloppua! 

Minä vietän viikonlopun leivonnan merkeissä Pullahiiren leivonta- ja koristelukursseilla. Jos innostut vielä viime hetkellä kursseista, niin laita viestiä. Kurkkaa täältä lisää kursseista ja ilmoittaudu vaikka seuraaville kursseille mukaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close