Superherkullinen lahjaidea kevään ja kesän juhliin

Kaupallisessa yhteistyössä Lahjat.fi-verkkokauppa

Tiesitkö, että herkullinen Toblerone-suklaa täyttää tänä vuonna jo 110 vuotta? Minä sain Lahjat.fi-verkkokaupasta maistiaisiksi ihania nimikoituja Toblerone-suklaita. En voi vastustaa tuota suklaata. Toblerone-suklaa itsessään on jo minun makuuni. Siihen liittyy myös todella paljon muistoja. Tobleronea ostettiin lapsuudessa reissuista ja varsinkin risteilylaivoilta. Miten ihanaa se olikaan lapsuudessa taitella niitä kolmion mallisia suklaapaloja. 

Nyt Tobleronea on saatavilla myös omalla nimikoidulla kuorella. Nimikoitu Toblerone sopii lahjaksi tai vietäväksi juhliin kukkakimpun asemasta. Tänä vuonna aika moni ystävistäni ja lähipiiristäni täyttää pyöreitä vuosia. Juhlia on tulossa ja lahjaideoita tarvitaan. Tämä oli pitkästä aikaa yksi parhaista lahjaideoista. Niin moni rakastaa suklaata ja mikä on parempaa kuin se, että suklaa nimikoidaan sankarin mukaan. Monesti lahjan saajalla on jo kaikkea, mutta olisi kiva keksiä jotain pientä hauskaa sankarin yllätykseksi. Tämä nimikoitu suklaa on juuri sopiva sellaiseksi lahjaksi. Lisäksi Toblerone-suklaa on myös keliakialiiton mukaan täysin gluteeniton, joten se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Nimikoidun Toblerone-suklaan saat tilattua Lahjat.fi-verkkokaupasta. 

Nämä suklaapatukat sopivat äitienpäivään, valmistujaispäivään tai vaikka hääparille omilla nimillä varustettuna. Myös koulujen kevätjuhlien koittaessa, opettaja voisi olla todella tyytyväinen omaan nimikoituun suklaapatukkaan. Nämä suklaapatukat sopivat myös erinomaisesti paikkamerkeiksi suuriin juhliin ja toimivatkin samalla myös vieraslahjoina. Mieleeni tuli vielä ristiäiset tai nimiäisjuhlat, jossa nimen voisi paljastaa nimikoidulla Toblerone-suklaalla. Keksitkö sinä vielä lisää mahtavia ideoita tällaiselle nimikoidulle suklaalle? 

Taisin hieman innostua näiden Toblerone-suklaiden suhteen, koska tilasin heti alkuun viisi isoa patukkaa – kaikki eri nimillä. Yhden patukoista annoinkin jo tyttärelleni. Hän ihmetteli suuresti, miten hänen nimensä voi olla kirjoitettuna isoon suklaapatukkaan. Nyt jään vaan odottelemaan tulevia juhlia, koska pääsen lahjaideoiden osalta aika helpolla, kun lahjat on jo valmiina. Luulen, että tämän postauksen myötä nämä lahjat voivat paljastua jo ennakkoon, mutta ei se haittaa.  

 Lahjat.fi-kauppaan tutustuessa harmittelin vain sitä, etten ollut löytänyt kauppaa aikaisemmin. Löysin sieltä vaikka mitä lahjaideoita syntymäpäiville ja kevään valmistujaisjuhliin. Tarjolla on paljon hauskoja lahjaideoita kaikenikäisille.

Käy kurkkaamassa Lahjat.fi-nettikaupan valikoimaa ja löydä sieltä upeat ja erilaiset lahjat juhlaan kuin juhlaan. Kannattaa kurkata myös kaikki nimikoitavat tuotteet, jotka valmistetaan omien toiveiden mukaisella nimikoinnilla. 

Taitathan muuten Toblerone-suklaan palat oikein irti? Toblerone-paloja ei kannata repiä tai taittaa ulospäin, vaan ne irtoavat kauniisti painamalla niitä sisäänpäin, seuraavaan palaa kohti. Kannattaa kokeilla, kun ensi kerralla syöt Toblerone-suklaata! Kaupallisessa yhteistyössä 

Kommentoi

 1. Wau ompas hyvä lahjaidea 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Minä innostuin tästä ideasta. Aina on juhlia, joihin haluaisi keksiä jotain yksilöllistä vietävää. Tämä on ihan superhyvä. Persoonallinen ja herkullinen. Ei varmasti jää pölyttymään kirjahyllyyn 🙂

 2. Kanelitytön kakkuparatiisi says:

  Oi Toblerone on ehkä nostalgisin suklaa ikinä, ihan parasta ♥

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Eikö vaan! Omassa lapsuudessa se kuului juurikin niille harvoille reissuille ja laivamatkoille joilla käytiin. Ihanaa, että voi lahjoa ystäviä tällä herkulla ja tietää lahjan olevan toivottu <3

 3. Elisa says:

  Nyt kyllä täytyy lähteä ostamaan Tobleronea ihan vain tuon taittamisvinkin takia 😀 Aina ennen olen sen palan taittanut alaspäin.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Niin minäkin, kunnes jostain luin aikoinaan tuon vinkin palana painamisesta sisäänpäin. Ei kannata painaa ihan palan yläreunasta, vaan hieman alempaa. Mutta siis toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close