Syksyn 2019 leivontakurssit!

Syksyn leivontakurssit ovat nyt nähtävillä blogin kurssit-välilehdellä. Tänä syksynä kurssitarjonnassa on aiheita kakkujen koristelusta ja kuppikakkujen leivonnasta makeisten valmistamiseen. Tästä alta löydät syksyn kurssien esittelyt ja kurssit-välilehdeltä löydät vielä lisää infoa. 

Kursseille voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Osalle kursseista on enää muutama paikka jäljellä, joten ilmoittaudu nopeasti, jotta mahdut mukaan! Kurssit järjestetään Viikin asukastalo Kaaressa syyskuun, lokakuun ja marraskuun aikana. Kursseilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia koristeluun liittyviä tarvikkeita, elintarvikevärejä ja muita tarvittavia leivontavälineitä. Pääset kokeilemaan leivontatarvikkeita ja harjoittelemaan erilaisia koristelutekniikoita. Kurkkaa alta lisää! 

Kurssivalikoima

Kakkukoristeiden perusteet ja tasainen sokerimassakuorrutus

sunnuntaina 15.9.2019 klo 10.30-13.30

Syksyn kurssit aloitetaan kakkukoristeiden perusteet kurssilla, jossa treenataan sokerimassakoristeiden valmistamista ja käydään läpi kakun kuorruttaminen kaulittavalla massalla. Samoja oppeja voit käyttää marsipaanikoristeiden valmistamiseen sekä sokerimassaan. Tällä kurssilla voit myös hahmotella koristekokonaisuuksia ja tehdä esimerkiksi koristelaattoja kakkuihin. Kurssilla paneudutaan myös elintarvikevärien käyttöön sekä koristeiden viimeistelyyn tomuväreillä. Tältä kurssilta saat kattavat tiedot ja opit sokerimassan käsittelyyn. Kurssin oppeja noudattaen saat valmistettua kauniit kakut myös kotona. Kurssilta saat kaikki valmistamasi koristeet mukanasi kotiin. 

Hinta 48 €

Pursotuskurssi – Kauniit kermapursotukset

sunnuntaina 15.9.2019 klo 14.00-17.00


Syksyn toisena kurssina on tarjolla kermapursotuskurssi. Tällä kurssilla paneudutaan erilaisiin pursotuksiin, joilla luodaan kaunis kuorrute täytekakun pintaan. Kurssin oppeja voit hyödyntään täytekakkujen lisäksi myös muun muassa piirakoihin, voileipäkakkuihin, pikkuleipiin sekä marenkeihin. Näin saat koristeltua näyttävät leivonnaiset helposti. Kurssin aikana käydään läpi oikeanlaiset koostumukset kreemeille ja kermavaahdolle. Kurssilla harjoitellaan myös pursotettavien massojen värjäämistä ja annetaan vinkit kotiharjoituksiin. Kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotusvälineitä kauniiden pursotuskuvioiden aikaansaamiseksi. Kurssin lopuksi koristellaan oikea täytekakku erilaisilla kermapursotuksilla. 

Hinta 48 €

Kauniit kuppikakut-kurssi yhdessä aikuisille ja lapsille

sunnuntaina 27.10.2019 klo 11.30-13.30 


Tämä kurssi on tarkoitettu lapsille ja aikuisille yhdessä. Voit ilmoittautua mukaan yhden tai useamman lapsen kanssa, riippuen hieman lasten iästä ja taitotasosta. Mukana oleva aikuinen toimii kurssilla lapsen apuna. Jokainen aikuinen-lapsipari valmistavat kuusi omaa kuppikakkua tilaisuuden aikana, jotka koristellaan itsetehdyillä sokerimassakoristeilla ja herkullisilla kuorrutteilla. Jokainen pari saa itse valmistamansa kuppikakut mukaan leivoslaatikossa. 


Hinta 48 €

Lisälapsi 20 €

Koristeelliset kuppikakut – Cupcakes

sunnuntaina 27.10.2019 klo 14.00-17.00 

Kauniit kuppikakkut-kurssilla pääset leipomaan! Tällä kurssilla leivotaan muffinsseja, koristellaan ne herkullisilla kuorrutteilla ja viimeistellään itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Kurssilla pääset leipomaan, pursottamaan ja valmistamaan sokerimassakoristeita. Saat hyvän yhteenvedon näistä erilaisista koristelutavoista. Kurssilta saatuja oppeja voit hyödyntään monenlaisissa leivonnaisissa. Kurssilta saat kuusi kaunista, itse tekemääsi kuppikakkua mukaasi leivoslaatikossa. 

Hinta 48 €

Syötävät lahjat – ihanat itsetehdyt makeiset 

lauantaina 23.11.2019 klo 10.30-13.30 


Marraskuussa on aika kääntää katseet kohti joulua ja herkullisia syötäviä lahjoja. Tällä kurssilla valmistetaan parityöskentelynä erilaisia makeisia, joita on mukava pakata lahjaksi. Syötävät lahjat ovat mukavia viemisiä, koska ne eivät jää pölyttymään hyllyn reunalle, vaan menevät suoraan käyttöön. Kurssilla valmistetaan muun muassa vaahtokarkkeja, erilaisia fudgeja, kovia karamelleja ja muita makeita herkkuja. Kurssilta saat valikoiman erilaisia kurssilla valmistettuja makeisia mukaasi. 

Hinta 48 €

*****

Kaikille kursseille voit ostaa myös lahjakortteja, jos haluat antaa kurssipaikan lahjaksi läheiselle. Lahjakorttien tilaukset ja kurssi-ilmoittautumiset teet helposti ja nopeasti sähköpostilla [email protected]. Voit myös kysellä lisätietoja kursseista samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse p. 040 1242042. Tarjolla on myös yksityiskursseja ryhmille ja esimerkiksi lasten syntymäpäiville! 


Ilmoittaudu kursseille mukaan ja tule viettämään mukavia hetkiä leivonnan ja leivonnaisten koristelun parissa iloisessa seurassa. Kurssiehdot löydät täältä
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close