Syksyn koristelu- ja leivontakurssit – Ilmoittautuminen käynnissä!

Pullahiiren leivontanurkan leivonta- ja koristelukurssit ovat olleet hyvin suosittuja jo monien vuosien ajan. Tänä syksynä on tarjolla useita erilaisia leivonta- ja koristelukursseja Helsigin Viikissä. Kursseilla saat oppia kuppikakkujen leivontaan, kauniisiin kermapursotuksiin, hempeän sokeripitsin valmistamiseen sekä ihanien sokerimassakoristeiden muotoiluun ja viimeistelyyn. 

 Jos kaipaat vinkkejä kuppikakkujen leivontaan, pursottamiseen ja sokerimassakoristeilla koristeluun, niin ilmoittaudu silloin Kauniit kuppikakut-kurssille. Tältä kurssilta saat useita vinkkejä kaikkiin edellä mainittuihin taitoihin. Kuppikakkukurssi on tarjolla myös lapsille suunnattuna. Lasten kurssille voit ilmoittautua leipomaan  ja koristelemaan kuppikakkuja yhdessä lapsen kanssa. Kurssille ei ole ikärajaa. 


Koristelukursseista on syksyllä tarjolla kakkukoristeiden perusteet, joissa paneudutaan sokerimassan käsittelyyn, massojen värjäämiseen elintarvikeväreillä sekä erilaisten koristeluvälineiden käyttöön. Kurssilla on tarjolla runsaasti erilaisia sokerimassan muotoiluväleintä sekä erilaisia muotteja, joilla saat valmistettua kauniita koristeita. Koristeet viimeistellään syötävillä kimalteilla ja tomuväreillä, jolloin niistä tulee hyvin yksilölliset ja juhlien teemaan sopivat. Kurssilta saat perusosaamisen myös täytekakun kuorruttamiseen sokerimassalla. 

Jos sinua kiinnostaa herkkä ja monipuolinen sokeripitsi, niin silloin kannattaa osallistua sokeripitsikurssille. Kurssilla valmistetaan syötävää sokeripitsiä, joka muotoutuu hyvin niin koristeisiin kuin täytekakun koristeluunkin. Kurssilla valmistetaan myös kaunis kenkä sokerimassasta, jonka yksityiskohtiin käytetään itse valmistettua sokeripitsiä. Tältä kurssilta saat hyvät vinkit myös hieman korkeampien koristeiden kuivattamiseen ja muotoiluun. Käymme läpi myös osien liimaamisen ja tuennan. 

Täytekakun tasainen kuorrutus sokerimassalla-kurssilla pääset harjoittelemaan täytekakun kuorruttamista sokerimassalla. Tällä kurssilla opit valmistamaan sokerikreemin sokerimassan alle sekä halutessasi maustamaan kreemiä kakun makuun sopivaksi. Lisäksi harjoitellaan kakun kreemitys ja sokerimassan kaulinta sekä kaikki vaiheet tasaiseen lopputulokseen. Ilmoittaudu mukaan ja löydä itsestäsi oman keittiön kondiittori! 

Suuren suosion saaneet pursotuskurssit ovat myös syksyllä tarjolla! Kauniit kermapursotukset-kurssilla käydään läpi erilaisia pursotusvälineitä ja monia tekniikoita kauniiden kermapursotusten aikaan saamiseksi. Kurssilla harjoitellaan kerman vaahdottaminen, värjääminen sekä oikeanlaisten pursotusterien valitseminen erilaisiin pursotuksiin. Perusteet hallittuasi, voit ilmoittautua Pursotusten jatkokurssille, jolla treenataan käden vakautta pikkutarkoissa pursotuksissa sekä tehdään upeita kukkapursotuksia, joilla lopuksi viimeistellään kakku. Molemmilla pursotuskursseilla harjoitellaan pursotukset täytekakkuihin. Ilmoittaudu kursseille mukaan ja opettele koristelemaan tulevien juhlien täytekakut, voileipäkakut sekä muut leivonnaiset kauniilla pursotuksilla! 

Kaikkien kurssien ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla [email protected]. Lisätietoja saa sähköpostilla tai puhelimitse 040-1242042. 

Jos kaipaat yksityisopetusta esimerkiksi työporukalle, polttareihin tai vaikka lasten syntymäpäiville, niin ota yhteyttä [email protected] tai 040-1242042. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän ryhmällenne sopiva leivonta- tai koristelukurssi. Kurssien sisältö voidaan suunnitella täysin ryhmän toiveita mukaisesti ja sisällössä voi olla myös suolaisia leivonnaisia, makeita leivonnaisia tai vaikka pelkästään leivonnaisten koristelua!

Myös kurssilahjakortit on tarjolla. Tilaa kurssilahjakortit sähköpostilla! 

Lahjakortit toimitetaan sähköpostilla ja toimitus on mahdollista jopa samana päivänä. Pikatoimitusta tarvittaessa kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close