Tervetuloa uudistettuun Pullahiiren leivontanurkkaan!

Pullahiiren leivontanurkka on nyt kokenut uudistuksen!

 Tätä olen jo suunnitellut pidempään, mutta nyt suurimman sysäyksen antoi Vuodatuksen ongelmat, jonka vuoksi Pullahiiren leivontanurkka sulkeutui reiluksi kolmeksi viikoksi päivityksiltä nyt kesällä ja samalla myös kaikki 2009 elokuuta tuoreemmat valokuvat blgista katosivat. Lopulta blogi vielä vahingossa siirrettiin väärään osoitteeseen, eikä lukijat enää löytäneet sinne tutulla pullahiiri.com osoitteella. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Pullahiiren leivontanurkkaan. Vanhat ja tutut reseptit siirtyvät myös tänne ajan kanssa (ja toivottavasti myös kuvien).

Taru

PS. Kommentteja ja kehitysehdotuksia otan mieluusti vastaan :o)

Kommentoi

 1. Nimetön says:

  Kiva "nähdä" Pullahiiri täällä ja odotan innolla uutta blogiasi! Tervetuloa!

 2. Pullahiiri/Taru says:

  Kiitos Villahiiri kommentistasi! Näin nopealla aikataululla tämä siirtyminen tuntuu vielä "pökerryttävältä" ja paljon opittavaa sekä tehtävää edessä. Eiköhän siihen nyt olla valmiita, kun sain jo tämän blogin taas auki tai oikeastaan osoitteen tuomaan ihmiset oikeaan paikkaan. Nyt odottelen vinkkejä ja muutenkin kommentteja, jos jokin asia on väärässä paikassa, linkki ei vie perille tai on muuten jotain sekavuutta. Aika suuri tekstimassa (+kuvat omalta koneelta) on siirrossa tänne blogiin, joten ihan kaikkia virheitä/ongelmia en välttämättä huomaa.

 3. Krisse says:

  Tosi kiva, että jatkat bloggausta! Uusi blogi näyttää tosi kivalta. Itsekin siirryin tänne bloggeriin. Tervetuloa mukaan!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Krisse: Pakkohan sitä on! Onneksi kuvat ovat tallella ja kunhan vaan antaa siirrolle aikaa, niin eiköhän se siitä. Tulee samalla hieman siivottua blogia – positiivista ajattelua ;o)

 4. Kirsi says:

  Onnea tänne bloggeriin. Linkkilistani "heitti" minut suoraan tänne bloggeriin, joten helposti tänne löysin =)
  Siirtyikö kaikki kirjoituksesi onnistuneesti… entä miten kommenttien käy? Minäkin suunnittelen painaa "Vie Blogger-formaattiin"-nappulaa, mutta vielä en ole uskaltanut… jos vaikka koko blogi häviää!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kirsi: Hieno homma, että vanhat linkit tuovat uuteen! En ole tähän tuota blogin siirtonappia vielä kokeillut tähän blogiin. Nämä kaikki olen kopioimalla tuonut tänne blogiin ja liittänyt sitten kuvat täällä blogissa paikoilleen. Onneksi tuolla siirtonapilla voi tehdä myös myöhemmin ja sitten julkaisee vain ne, joita täällä ei ole vielä, kun kuvat on liitettyinä. Näin ainakin luulen onnistuvan. Odottelen vielä sitä varten, että ainakaan tässä ensimmäisessä versiossa ei nuo kommentit siirtyneet mukana. Niin kovasti niitä toivoisin mukaani saavan. Niistä on myös muille lukijoille paljon vinkkiä ja myös neuvojakin. Oleellista tietoa siis!
   Ei se blogi tuossa siirrossa mihinkään kadonnut. Tuosta vain saa tuon tiedoston omalle koneelle, joka minun mielestäni jollain tavoin toimii myös varmuuskopiona lopulle materiaalille. Tuo tiedosto vain tuodaan Bloggeriin ja sen jälkeen aloitetaan kirjoitusten julkaisu. Kokeilin toiseen (julkaisemattomaan) blogiin tuota siirtoa varuiksi, ettei tämä kaikki aikaisemmin tekemäni työ mene hukkaan… Tsemppiä sinullekin!

 5. Puutarhapörriäinen says:

  Onpa hauska taas lukea sinun reseptejäsi ja toivotaan enemmän onnea jatkossa tekniikan suhteen. Siirrossa on varmasti hirjasti työtä, tsemppiä!

  Hyvää syksyä!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiva kuulla – kiitos tsempistä! Toivotaan tosiaan, ettei tekniikka enää petä… Työtä riittää, mutta eiköhän se tästä!

 6. Nimetön says:

  Blogin "kansikuvan" muffinsien resepti on tainnut kadota! Tai sitten en vaan löydä sitä 🙁 olisiko sitä mahdollista saada?

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Hei!

   Reseptiä ei ollut vielä täällä, mutta laitoin sen nyt. Löytyy siis Muffinssit-kategoriasta. Mitään täältä ei varsinaisesti nyt katoa (jos ei siirron yhteydessä jotain vanhoja vanhoja kuvia ja tekstejä poistu), odottavat vaan siirtoa. Lähes kaikki materiaali olisi ainakin tämän hetken ajatusten mukaan tarkoitus siirtää tänne, mutta ajan kanssa! Makoisia leipomishetkiä!

 7. Minttu says:

  Kivalta näyttää uudet sivut, kovasti jo odottelinkin uusia herkullisia reseptejä 🙂 Pannupizzan ohjetta et varmaan vielä ole kerennyt siirtää. Toivottavasti sekin siirtyy ajan kanssa, on kyllä meidän perheen herkkupizzaa 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Minttu: Yritän muistaa tuon pizzan siirtäää tänne. Se on meilläkin suosikkia! Ihana muuten näiden reseptipyyntöjen ohessa lueskella, mitkä reseptit ovat varsinkin blogistani jääneet mieleen! Ihan mahtavaa! Jos ei pizza nyt lähiaikoina täältä löydy, niin kysäse uudestaan. Nyt juuri en saa sitä siirrettyä nimittäin!

  2. Pullahiiri/Taru says:

   No, nyt löytyy pizza-reseptikin täältä, kategoriasta Pizzat :o)

  3. Minttu says:

   Kiitokset pannupizza-ohjeen lisäyksestä näin nopsaan. Meillä herkutellaankin perjantaina tällä pizzalla 🙂

  4. Pullahiiri/Taru says:

   No, hyvä juttu, että tuli tuo heti lisättyä :o) Mukavaa pizza-perjantaita teille!

 8. Rouva V says:

  Näyttääpä täällä hyvältä =)))

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Mukava kuulla! Ihana vihdoin saada kuukauden tauon jälkeen tämä homma pyörimään…

 9. Eela says:

  Ihanaa, että olet vauhdilla tarttunut toimeen ja siirtänyt jo paljon kirjoituksia tänne. Pizza-kommenteista katselin, että jos ajat pitää paikkaansa, niin melko lyhyillä unilla pärjäilet! Itse jo pelästyin Fazerina-muffinssien kohtaloa, mutta hienoa, jos kaikki reseptit on ajan kanssa siirtymässä. Muistuttaapa vaan itseäkin siitä, että lempireseptit kannattaisi aina tallentaa omallekin koneelle ja ehkä jopa heittäytyä vanhanaikaiseksi ja joko printata tai kirjoittaa talteen.

 10. Pullahiiri/Taru says:

  Eela: Hyvä huomio nuo lyhyet yöunet ;o) Tuo yö oli ehkäpä lyhyin vähään aikaan… Nyt on pakko puuhata ahkerasti, kun on monta hommaa yhtä aikaa järjestelyssä. Illat ja aikaiset aamut ovat meillä ehkäpä niitä rauhallisimpia hetkiä, joten ne käytän hyödyksi. Ei muuten yhtään helpota, että veljeni 40v. syntymäpäiväjuhlat lähestyvät – se tietää leipomista :o)

  Kaipailitko kenties tuota Fazeriina-Cointreau-muffinssi reseptiä? Lisäsin reseptin nyt paikoilleen Muffinssit-kategoriaan. Reseptit tosiaan on hyvä pitää myös omalla koneella. Nyt opin sen itsekin. Toisaalta voin sanoa, että oli onni onnettomuudessa, kun "vain" kuvat katosivat. Resepteistä minulla ei ollutkaan kunnollista varmuuskopiota. Kuvat sentään löytyvät monesta varmuuskopiosta sekä omalta koneelta.

  1. Eela says:

   Juuri tuo oli hukassa, kiitos hurjasti! Nyt saman tien tallennuspuuhiin :D. Ja tosiaan, hienolta näyttävät uudet sivut. Muista huiliakin jossain välissä, muuten nukut, kun muut juhlivat synttäreitä ;-).

  2. Pullahiiri/Taru says:

   Hieno homma! Kiitos palautteesta! Yritetään nukkua ennen juhlia, etten siellä nukahda pystyyn ;o)

 11. Suve says:

  Ensivaikutelma uusista sivuista oli -WOW!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Mukava kuulla :o) Itse pidän myös uudesta raikkaammasta ulkonäöstä, joten toivottavasti myös te lukijat pidätte!

 12. Nimetön says:

  Ehdin jo säikähtää, että blogistasi löytämäni ihanat ohjeet ovat kadonneet. Toivon mukaan ne tänne vielä tulevat. Täytekakkumittoja ja aivan mielettömän hyvää suklaamoussetäytettä en nyt löytänyt, enkä myöskään keväällä tekemääsi mangotuorejuustokakkua. Yritän jaksaa odotella…

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Ei hätää! Kyllä ne reseptit tänne tulee vielä 🙂 Itsekin malttamattomana odottelen. Kuitenkin nuo vanaht kommentit päivitysten ohessa on arvikasta myös blogin lukijoille, joten mielelläni odottelen ne matkaan mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close