Halloween trick or treat

Meillä vietettiin viime lauantaina Halloween-juhlia naapuriperheiden kanssa. Olimme sopineet, että jokaisen talon pihalla on jokin ohjelmanumero lapsille ja kaiken tämän jälkeen kokoonnuimme yhteen taloon syömään nyyttikestityyliin. Kylläpä oli mukava ilta! Me veimme näitä blogistakin tuttuja RockyRoad paloja madoilla höystettyinä.Meidän pihallamme oli vauhdikas ohjelmanumero. Piilotin 50 palaisen palapelin paloja pienissä pusseissa ympäri pihaa. Lasten piti taskulamppujen kanssa etsiä nuo 25 pussia piiloista ja sen jälkeen kasata palapeli yhdessä. Yksi juttu jäi huomioimatta… Tuossa palapelissä oli tuollaisia hankaamalla avautuvia mustia ”piiloja”. Enpä sitten ajatellut, että kun ne lämmön vaikutuksesta avautuu, niin kylmällä säällä se on todella hankalaa 😉 Ensi kerralla fiksumpana… Kivaa tuntui silti kaikilla olevan, joten ensi vuonna uudestaan – ehkä toisella leikillä!

   

Olin tehnyt pieniä karkkipussukoita sellofaanipusseista ja paksulle paperille tulostetuista ”etiketeistä”. Hieman jo tuolla facebookin-puolella asiasta mainitsinkin viime hetken juhlien järjestelijöille. Laitan tuohon alle muutaman hyvän Halloween-aiheiseen etikettisivuston, mutta löytyy niistä myös muuta mukavaa etsittävää. Kannattaa käydä katselemassa. Nuo karkkipussien etiketit löysintäältä.

Karkkipusseihin tarvitset:

* irtokarkkeja

* sellofaanipusseja

*paperia

* kaksipuolista teippiä

* sakset

Printtaa paksulle paperille netistä etiketit (esim.täältä). Leikkaa etiketit irti paperista. Täytä pussit karkeilla ja laita noin 6 cm pätkä kaksipuolista teippiä pussin sivuun. Taittele pussin suu kiinni niin, että saat teipattua pussin kiinni. Taita etiketti kahtia ja laita molempien puolien takapuolen alareunoihin noin 6 cm kaksipuoliset teippisuikaleet ja liimaa etiketti pussiin molemmin puolin kiinni. Nämä olivat todella nopeita valmistaa. Näihinhän voi vaikka joulun lähestyessä pakkailla mitä tahansa herkkuja kekseistä kaakaojauhoon. Käy tutustumassa viime vuoden joulukalenterin syötäviin herkkuihin täällä. Vaihda vaan Halloween-etiketit jouluaiheisiksi. 

 

 Karkkipussien lisäksi kääräisin suklaalevyjä toisenlaiseen paperiin. Tämä on kiva idea vaikka erilaisiin synttäriteemoihin. Helpolla saa tavallisista kaupan tuotteista enemmän teemoihin sopivampia.  Käytin näihin 100 g suklaalevyjä, jotka sopivat hyvin tuohon printtikuvioon.

Tuon seittikuvioprintin löysin täältä blogista. Printtasin sen vaan värilliselle paperille, jotta sain hieman väriä Halloweeniin 🙂 Ikävä kyllä illan loputtua huomasin, että olin unohtanut nuo suklaalevyt kokonaan… Nyt on sitten kaappi täynnä suklaalevyjä!


 

Netistä löytyy paljon erilaisia etikettejä ja juhlateemoihin sopivia printattavia laatikoita, rasioita yms.. Noita ihania (ilmaisia)etikettisivustoja on netissä vaikka kuinka ja paljon, joten ei muuta kuin seikkailemaan. Pitää minunkin mennä, kun on muutama hauska idea mielessä. Eipä noiden suunnittelu ja valmistuskaan varmasti vaikeaa olisi, kun vaan olisi oikeanlaiset tietokoneohjelmat. Jätän tuon kuitenkin tällä hetkellä fiksummille ja sovinnolla vain surffailen muiden valmiiksi tekemillä sivustoilla katselemassa valikoimaa 🙂

Kommentoi

 1. Johanna says:

  Aivan mahtavan näköisiä pusseja…kateellisena luin, kuinka jaksat järkätä 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos! Tuo oli aika pienitöistä eli helpolla sain nuo aikaiseksi edellisenä iltana… Vähän jäi viime tinkaan tuo homma! Noita on muutenkin kiva käyttää itse tehdyissä lahjoissa. Tuota viime vuoden joulukalenterista voit huomatakin, että siellä on samantapaista ideaa käytetty esim. juuri kaakaojauheessa sekä kermatoffeissa.

 2. Nimetön says:

  Kivoja juttuja!

  Onko sulla hakusana vinkkejä, millä voisi hyvin löytää esim. etikettejä?

  Maikki

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Muutamia itse käyttämiäni: "labels", "free labels", "printable labels", "free tags", "printable tags" Löytyisiköhän noilla. Lisäksi vielä erilaisia aiheita tai adjektiiveja tuon labels- tai tags- sanojen eteen, niin kyllä löytyy monia erilaisia juttuja. Myös jotkut "etikettipohjia" myyvät yritykset jakavat ideoita ja ilmaisia etikettejä sivuillaan.

 3. Nimetön says:

  Sinulla on tuossa tuo linkki tuonne todayscreativeblog.netin sivuille. Onko etiketit oikeesti ilmaisia? Entä postikulut tai jotain? Onlko ihan luotettava? On varmaan aika ihme kysymyksiä, mutta nykyään on kaikenlaista pahaa.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Hei! Nuo mita mina tuolta nappasin, niin oli ihan ilmaista. Ymmarran kylla mita tarkoitat. Nuo ovat siis itse tulottettavissa omalta koneelta. Se on blogi, mista nuo voi tulostaa. (pahoittelen skandien puuttumista)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close