Joulukalenteri – Luukku 16: Leipojan lempilahja – Leivonta- ja koristelukurssien lahjakortit

Nyt ollaan jo todella lähellä joulua! Enää viikko, niin jouluaatto on käsillä ja saamme antaa läheisillemme mukavia lahjoja. Jouluna on kiva muistaa läheisiä juuri heille sopivilla lahjoilla. Innokkaat kotileipurit ihastuvat aivan varmasti Pullahiiren leivontanurkan kurssilahjakortista. Lahjakortin voit ostaa joko tietylle arvolle tai varata suoraan kurssivalikoimasta kurssipaikan lahjan saajalle. Tällä hetkellä tarjolla olevat kurssit löydät täältä, mutta lisää kursseja on luvassa keväälle ja syksylle. Lahjakortti sopii myös kaiken ikäisille leipureille ihan pienistä lapsista ikäihmisiin. Aikaisempaa leivontakokemusta saa olla, mutta ei tarvitse olla!   

Kannattaa huomioida, että kurssivalikoimassa on tarjolla myös lapsille sopivia aikuinen-lapsikursseja. Näillä kursseilla pääset viettämään mukavaa aikaa leipoen tai sokerimassakoristeita valmistaen yhdessä lapsen kanssa. Tällä hetkellä kurssivalikoimassa on tarjolla helmikuulle aikuinen-lapsi sokerimassakoristekurssi, mutta keväälle on luvassa myös leivontakurssi aikuinen-lapsikurssina, jolle lahjakortin voi ostaa jo ennakkoon. Nämä kurssit sopivat hyvin lahjaksi vaikka kummilapselle, omalle lapselle tai vaikka lapsenlapselle. Mikä onkaan mukavampaa yhteistä tekemistä, kuin tutustua kakkujen koristelun ja leivonnan ihanaan maailmaan yhdessä lapsen kanssa. 

Aikuisille on tarjolla leivontapuolelta Koristeelliset kuppikakut-kurssi, jolla leivotaan herkulliset kuppikakut, täytetään ne makeilla täytteillä sekä kuorrutetaan ja koristellaan itse tehdyillä kuorrutteilla ja sokerimassa koristeilla. Tältä kurssilta jokainen osallistuja saa kuusi omaa kuppikakkua mukaan. 

Koristelupuolella on tarjolla Kakkukoristeiden perusteet-kurssi, jolla valmistetaan sokerimassasta kauniita syötäviä koristeita ja samalla opetetaan kuinka täytekakku kuorrutetaan kaulittavalla sokerimassakuorrutteella kauniin tasaiseksi. 

Lisäksi tarjolla on helmikuussa vielä Kauniit kermapursotukset-kurssi, jolla osallistujat pääsevät harjoittelemaan kreemi- ja kermapursotuksia erilaisilla pursotusvälineillä ja pursotustekniikoilla. Tästä kurssista on hyötyä täytekakkujen, voileipäkakkujen ja muiden leivonnaisten koristelussa. Kurssilta saat uusia tekniikkaoppeja pursotukseen sekä pääset kokeilemaan suurta määrää erilaisia pursotusteriä ja muita pursotusvälineitä.  

Kurssilahjakortti on aineeton elämyslahja kaikenikäisille! Aikaisempaa osaamista ei tarvitse olla.  Kursseilta saaduilla opeilla on helppo jatkaa kakkujen koristeluja kotioloissa!

Kurssilahjakortit saat tilattua sähköpostitse [email protected]. Kurssilahjakortti odottaa sinua parhaimmassa tapauksessa sähköpostissa jo tunnin sisällä tilauksesta, yleensä joka tapauksessa vuorokauden sisällä. Ilmoita tilauksen yhteydessä haluatko lahjakortin tietylle arvolle vai tietylle kurssille, niin se nopeuttaa lahjakortin saantia. Minä lähetän sähköpostilla vastausviestin sekä lahjakortin ja laskun. Lahjakortin voit tulostaa tavallisella tulostimella ja lahjakortti aktivoituu käytettäväksi, kun lasku on maksettu. Arvolahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kaikki tällä hetkellä kurssivalikoimassa olevat kurssit löydät täältä.

Lisätietoja kursseista ja lahjakorteista saat sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 040-1242042. 

Jos haluat itse saada kurssilahjakortin, niin helpota tonttujen työtä ja muista vinkata leivonta- ja koristelulahjakorteista tontuille 🙂 

Jos haluat kursseille mukaan ilman lahjakorttia, niin ilmoittaudu sähköpostilla [email protected]!

Ihanaa joulunodotusta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close