Joulukalenteri – Luukku 22: Valkosuklainen rocky road – White chocolate rocky road

Valkosuklainen rocky road – mikä ihana lahjapussukan täyttäjä! Halusin kokeilla tämän herkullisen rocky road-reseptin jäkimainingeissa vielä valkosuklaista versiota, pienillä muutoksilla toki. Onnistuihan se! Tässä herkussa on sattumina riisimuroja, maitosuklaahippuja sekä värikkäitä vaahtokarkkeja.

Jos sinä tai ystäväsi olette valkosuklaan ystäviä, niin suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä. Nautiskele nämä itse tai pakkaa ystävälle lahjaksi. Sattumia voi sitten muokata oman maun mukaisesti! 

Valkosuklainen rocky road

(noin 25 kpl) 

100 g voita

300 g valkosuklaata

4 dl riisimuroja

4 dl vaahtokarkkeja

1 dl maitosuklaahippuja

Sulata voi kattilassa ja pilko joukkoon valkosuklaa. Sekoittele niin, että suklaa sulaa. Anna jäähtyä hetki ja sekoita ensin riisimurot joukkoon. Lisää lopuksi vaahtokarkit ja maitosuklaahiput. Suklaa ja vaahtokarkit sulavat helposti joukkoon, joten tässä vaiheessa seos kannattaa vain nostella sekaisin. Voit jättää myös osan sattumista ripoteltaviksi levyn päälle. 


Kaada seos 20 x 20 cm vuokaan leivinpaperin päälle. Tasoita pinta ja ripottele päälle vielä erilleen otetut sattumat. Nosta vuoka kylmään ja anna rocky roadin jähmettyä. Leikkaa jähmettynyt levy sopiviksi annospaloiksi.

Kommentoi

  1. Moikka! Säilyykö tämä huoneenlämmössä vai pitääkö säilyttää jääkaapissa? 🙂

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Pidempi säilyvyys varmasti jääkaapissa, mutta säilyy myös huoneenlämmössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close