Joulunpunainen marjahilloke

Marjahilloke punaisista marjoista

Joulunpunainen marjahilloke valmistuu nopeasti myös talvella käyttämällä pakastemarjoja. Käytin tähän hillokkeeseen mansikkaa, vadelmaa ja puolukkaa, mutta sen voi tehdä ihan mistä tahansa muistakin punaisista marjoista. Hilloke oli erinomaista muun muassa riisipuuron kanssa.

Resepti tuli kalenteriin vähän sattumalta, koska tarvitsin punaisista marjoista tehtyä hilloketta toista reseptiä varten. Samalla tuli taas mieleeni, että erilaiset hillot ovat myös mukavia syötäviä lahjoja jouluna. Tämä toimii siis muistutuksena siitä. Kannattaa valmistaa vielä viime hetken syötävät lahjat ja hyödyntää vaikka viime kesän marjoja hillojen valmistamiseen.

Resepti, jossa tätä hilloketta käytin, tulee tänne blogiin joulun jälkeen, mutta sitä joudut vielä hetken odottelemaan. Nautitaan nyt ensin joulunajasta!

Katso alta herkullinen resepti ja tarjoile tämä hilloke vaikka riisipuuron kanssa!

joulunpunainen marjahillo

Joulunpunainen marjahilloke

300 g punaisia marjoja (vadelma, mansikka, puolukka, punaherukka)
1 dl glögiä, marjamehua tai vettä
1 dl hillosokeria

Mittaa kattilaan marjat ja neste. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon hillosokeri. Anna kiehua miedolla teholla noin 10 minuutin ajan. Tarjoile heti lämpimänä tai anna jäähtyä. Herkuttele vaikka riisipuuron kanssa.

herkullinen ja nopea hillo
Marjahillo pakastemarjoista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close