Kevään leivonta- ja koristelukursseilta löydät uusimmat koristelutrendit

Kevät lähestyy pieninä auringon pilkahduksina ja samalla tulee ajankohtaiseksi suunnitella kevään ja kesän juhlakauden leivonnaisia ja niiden kaunista ulkonäköä sekä esillepanoa. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Pullahiiren leivontanurkan järjestämille leivonta- ja koristelukursseille vielä tämän kevään aikana. Hae kursseilta uusimmat neuvot ja opit kakkujen sekä muiden leivonnaisten koristeluun. Tarjolla olevat kurssit näet täältä kurssivalikoimasta. Ilmoittautumisten kanssa kannattaa olla nopea, koska paikkoja on tarjolla enää rajoitettu määrä näille maaliskuun kursseille. Ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Jos lähipiiristäsi löytyy innokas nuori leipuri tai muuten vaan käsillä taitaja, niin tulkaa mukaan aikuinen-lapsikurssille sunnuntaina 6.3. klo 11.30-13.30. Kurssilla valmistetaan tällä kertaa makeita ja kauniita sokerimassakoristeita ja samalla tutustutaan erilaisiin koristeluvälineisiin. Tämä kurssi on mainio, koska saatte viettää  lapsen kanssa yhteistä aikaa ja samalla opitte molemmat koristeiden valmistuksen perusteita! Kurssilla on vielä tilaa muutamalle parille tai pienelle ryhmälle.

 Kevään muita kursseja ovat aikuisille suunnattu kakkukoristeiden perusteet-kurssi sekä pursotusten jatkokurssi. Makeisten valmistukseen mahtuu vielä muutama kurssilainen mukaan. Tuolla kurssilla tehdään niin vaahtokarkkeja, tikkareita, kovia karamelleja kuin fudgeakin. Makeisia on mukava antaa lähipiirille muistamiseksi. Lisäksi on vielä leivontakursseista tarjolla Koristeelliset kuppikakut-kurssi, johon mahtuu vielä muutama osallistuja mukaan. 

Kurkkaa kurssitarjonta täälläja ilmoittaudu mukaan: [email protected] tai puhelimitse 040-1242 042!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close