Kevään uusien leivontakurssien aikataulut ja teemat

Onko teillä tulossa isoja juhlia lähiaikoina? Kevät ja kesä on varmasti vuoden kiireisintä juhla-aikaa. On valmistujaisjuhlia, häitä, rippijuhlia ja syntymäpäiviä. Jos haluat valmistaa näyttävät kakut ja leivonnaiset juhliin itse, niin maalis-huhtikuussa on hyvä aika opetella leivonnaisten koristelua Pullahiiren leivontanurkan leivonta-ja koristelukursseilla! 

Viikon päästä launtaina on tarjolla pikkuleipien koristelua pikeerillä eli sokerikuorrutteella sekä täytekakkujen koristelua kermapursotuksilla. Näillekin kursseille voi vielä ilmoittautua mukaan. Jäljellä on vielä muutamia paikkoja. Lisätietoa kursseista löydät täältä.  

Huhtikuulle sain vielä yhden kurssipäivän, jonka julkaisen nyt tässä. Sunnuntaina 2.4.2017 Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla harjoitellaan sokerimassakoristeiden valmistamista sekä täytekakun kuorruttamista. Lisäksi samana päivänä on myös aikuinen-lapsikurssin valikoimassa Ihanat kuppikakut-kurssi, jolla leivomme muffinsseja ja koristelemme ne kauniiksi kuppikakuiksi pursotuksilla ja sokerimassakoristeilla.

Kaikista kursseista löydät tarkempaa tietoa täältä kurssit-välilehdeltä


Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla [email protected]. Lisätietoja kursseista löydät täältä. Kerron myös mielelläni lisää kurssien sisällöistä sähköpostitse tai puhelimitse p. 040-1242042. 


Jos kaipaat mukavaa, opettavaista ja herkullista ohjelmanumeroa esimerkiksi polttareihin, synttäreille tai vaikka työporukan yhteiseen hetkeen, niin ota yhteyttä. Koristelu- tai leivontakurssi on mukavaa yhdessä tekemistä tällaiseen tilaisuuteen. Tilauskurssit ovat mahdollisia vuoden ympäri.

Lasten synttäreillä voidaan leipoa ihania leivonnaisia tai koristella valmiiksi leivottuja muffinsseja herkullisilla kuorruteilla sekä itse tehdyillä sokerimassakoristella. Aikuisporukassa voimme leipoa hieman haasteellisempiakin leivonnaisia, ryhmästä riippuen. Tilaisuudessa voidaan valmistaa vaikka ryhmän herkkubuffet valmiiksi yhteistuumin. Lopputuloksesta voi nauttia yhdessä leivontaporukan kanssa tilaisuuden jälkeen.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän ryhmällenne tai yrityksellenne sopiva tilaisuus! Kurssin sisällöt ovat räätälöitävissä jokaisen ryhmän toiveiden mukaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close