Pirteä hedelmäinen smoothie-resepti

Minun mielestäni helpoin tapa aloittaa päivä, on herkullinen smoothie. Teen paljon eri makuisia smoothie-pirtelöitä, yleensä oman fiiliksen mukaan. Nyt kevätauringon paistaessa pirtsakammat maut ja värit vetävät puoleensa. Sen vuoksi tein nyt hedelmäistä smoothie-juomaa. 

Aika usein smoothie-juomiini päätyvät juuri herkulliset hedelmät tai ihanat kotimaiset marjat. Itse teen tällä alla olevalla reseptillä päivän smoothiet, jakamalla annoksen kolmeen pirtelölasiin. Näin välipala ja iltapala onkin valmiina odottamassa jääkaapissa. Toki tämän voi jakaa myös ystävien kesken yhdellä kertaa nautittavaksi. Sopii muuten hyvin myös aamupalaverien tarjottavaksi. 

Tämä hedelmäinen makumaailma sai tällä kertaa innoituksensa tästä hyydykekakusta. Jos haluat päästä makumaailmassa vielä lähemmäksi hyydykekakkua, niin murskaa smoothien päälle keksejä makua tuomaan. 

Itse en lisää smoothie-juomiin lainkaan sokeria, vaan kaikki makeus tulee suoraan hedelmistä. Tällä kertaa hedelmäsmoothiesta löytyy mangoa, passionhedelmää sekä makeaa banaania.Käytän smoothie-juomissa useimmiten pohjana rahkaa tai proteiinijauhetta, jotta saisin samalla proteiinia juomiin. 

Virkistävä hedelmäsmoothie

(kolme annosta)

60 g passionhedelmää

70 g mangoa

1-2 banaania

500 g maitorahkaa

noin 2 dl maitoa

(3 keksiä)

Puolita passion hedelmät ja lusikoi hedelmäliha tehosekoittimeen. Halutessasi painele massa siivilän läpi eli paseeraa, jotta saat siemenet pois. 

Mittaa loput ainekset myös tehosekoittimeen ja pyöräytä seos hyvin sekaisin. Kun smoothie on tasaista, jaa se kolmeen pirtelölasiin. Halutessasi murskaa keksit ja ripottele ne smoothien päälle.

Koristelin nämä tällä kertaa banaanisiivuilla ja korianterilla. 

Vinkki! Maidon määrällä vaikutat smoothien paksuuteen. Lisäile maitoa oman maun mukaan! Banaanilla pystyt makeuttamaan smoothie-juomaa.

Terveellistä herkuttelua heti aamusta! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close