Kolmen kakun kakkubuffet

 Nämä kakut tilattiin ylioppilasjuhlien kakkupöytään viime viikonlopuksi. Juhliin toivottiin kakkubuffet-henkisesti kolmea erilaista kakkua tarjolle. Tässä oli juuri sellaisia kakkuja ja makuja, joita itsekin olisin yhdistellyt. Kaikki kakut olivat niin mauiltaan kuin myös tyyliltään hyvin erilaisia. Toiveina oli mehevä suklaakakku, limehyydykekakku sekä mansikkatäytekakku sokeripitsillä. Tuo mansikkakakku toivottiin tämän kakun näköiseksi, mutta pinkkinä versiona. Kaikista kakuista löytyy ainakin ripaus vaaleanpunaista yhdistävänä tekijänä 🙂


Mansikkakakku sokeripitsillä 

 (noin 30 cm)


Limehyydykekakku

(32x32cm)


Mehevä suklaakakku

(noin 28cm)


Ylioppilaskoriste haluttiin vain yhteen kakkuun. Näin ollen tilaajan toiveiden mukaan suklaakakku koristeltiin yo-lakilla ja pinkillä ruusulla.

Kommentoi

  1. Jonsku says:

    Aivan ihanan näköisiä kakkuja! Ja täytteetkin kuulostava herkullisilta, nam!
    Olisin kysynyt, että mistä olet hankkinut tuon lautasen lime-kakun alle? Omistan säädettävän neliövuoan, mutta ongelmana on sopivan tarjoilualustan löytäminen… Vinkki olisi tosi kiva!

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Jonsku: Kiitokset kommentistasi! Tuon lautasen olen muistaakseni ostanut Finnmaritlta Lahdesta. Tuohon lautaselle menee juuri tuollainen 32×32 cm oleva kakku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close