Leivonta- ja koristelukurssit Helsingissä

Pullahiiren leivontanurkan leivonta- ja koristelukursseja on tarjolla Helsingin Viikissä syys- ja lokakuussa. Syyskuun ensimmäiset kurssit ovat jo huomenna lauantaina 22.9.2018. Syyskuun kurssit myytiin alkusyksystä nopeasti loppuun, mutta äkillisen sairastapauksen vuoksi kursseille vapautui vielä pari peruutuspaikkaa. 


Harvinaista, mutta nyt sinulla on mahdollisuus vielä ilmoittautua huomisen kursseille mukaan!  

Jos olet kiinnostunut Sokerimassakoristeiden valmistamisesta, elintarvikevärien käytöstä sekä täytekakun tasaisesta sokerimassakuorrutteesta, niin ilmoittaudu mukaan 22.9.2018 klo 10.30-13.30 olevalle Kakkukoristeiden perusteet-kurssillemukaan (hinta 45€/henkilö). Tällä kurssilla käydään läpi nimenomaan sokerimassan käsittelyä, värjäystä ja erilaisia tekniikoita koristeiden valmistamiseen. Halutessasi voit valmistaa sommitelmia vaikka ristiäiskakkuun tai muihin tuleviin juhlakakkuihin. Kurssin aikana myös autan koristeen ideoinnissa ja viimeistelyssä. Saat kurssilta kaikki valmistamasi koristeet mukanasi leivoslaatikossa. 

Jos taas olet kiinnostunut oppimaan erilaisia pursotustekniikoita ja kokeilemaan laajasti erilaisia pursotusteriä ja muita pursotusvälineitä, niin ilmoittaudu nopeasti mukaan22.9.2018 klo 14-17 olevalle Kauniit kermapursotukset-kurssille (hinta 48€/henkilö). Kurssilla opit pursottamaan erilaisia koripunoksia, kermaröyhelöitä sekä käyttämään perinteisiä pursotusteriä monella eri tapaa. Tälle kurssille voit tuoda mukanasi myös omat pursotusterät, niin voimme yhdessä katsoa läpi, kuinka sinun pursotusvälineilläsi saadaan upeat pursotukset aikaiseksi. Kannattaa muistaa, että pursotustaitoja voi hyödyntää myös muissakin leivonnaisissa kuin täytekakuissa. Pursotustaitoja voit käyttää myös marengeissa, voileipäkakuissa, erilaisissa piirakoissa ja tuulihatuissa. Tässä listassa on vain osa niistä juhlaleivonnaisissa, joissa voit hyödyntää kurssilla opittuja taitoja ja tekniikoita. 

Lokakuun puolella sunnuntaina 14.10.2018 klo 11.30-13.30 on tarjolla sokerimassakurssi aikuisille ja lapsille (hinta 48€/pari). Tälle kurssille voit ilmoittautua mukaan oman lapsen, ystävän lapsen tai vaikka kummilapsen kanssa. Ikärajaa ei ole, joten lapsi voi olla koululainen tai vaikka alle kouluikäinen. Saatte viettää mukavaa aikaa yhdessä tutustuen sokerimassan ihanaan maailmaan. Kurssilla muotoillaan erilaisia sokerimassakoristeita muoteilla sekä omin käsin. Näillä koristeilla ja opeilla on helppo jatkaa juhlaleivonnaisten koristelua myös kotona tilaisuuden jälkeen. 

Lokakuun toisena kurssina sunnuntaina 14.10.2018 klo 14.00-17.00 on tarjolla Koristeelliset kuppikakut-kurssi (48€/henkilö). Tällä kurssille on vielä kaksi (2) paikkaa vapaana, joten nyt kannattaa ilmoittautua nopeasti mukaan! Tältä kurssilta saat herkulliset reseptit ja leivonnaiset mukaasi. Kussilla opit myös valmistamaan sokerimassakoristeita ja tekemään kauniita pursotuksia. Jokainen osallistuja saa mukaansa 6 leipomaansa ja koristelemaansa kuppikakkua kauniissa rasiassa kotiin vietäväksi.  

Kaikki ilmoittautumiset sähköpostilla [email protected]. Myös lisätietoja voit kysellä sähköpostitse tai soittamalla minulle p. 040-1242042. Kaikkien kurssien aikataulut, hinnat ja lisätiedot löydät täältä

Järjestän myös erilaisia ryhmätilaisuuksia tilauksesta. Jos suunnittelet lasten synttärijuhlia, polttareita tai vaikka työpaikan TYHY-päivää, niin ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä teidän päiväänne sopiva leivonta- tai koristelutilaisuus! Kysy tarjousta [email protected] tai puhelimitse 040-1242042! 

Nähdään kursseilla, 


Taru

”Pullahiiri” 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close