Reseptikilpailun voittaja – Juustoinen olutdippi

 Kantolan kanssa järjestettyyn reseptikilpailuun on nyt löytynyt voittaja. Kilpailuun lähetettiin monia herkullisia reseptejä, joista valittiin muutama kärkisijoille. Nämä reseptit valmistettiin ja makuraati valitsi niistä sokkona voittajan.


Voittajaksi ylsi tämä hieman erikoisempi juustoinen olutdippi. Dippi koostuu tuorejuustosta, juustoraaasteesta sekä oluesta. Kuten jo dipin kehittelijä viestissään totesi, tämä dippi ei sovellu lapsille vaan on ajateltu enemmänkin aikuisten illanistujaisiin. Minä kuitenkin valmistin dipin myös alkoholittomasta oluesta, jolloin ei ole vaaraa, vaikka lapset dippiä maistaisivatkin. Tätä dippiä on myös helppo varioida erilaisilla oluilla, jos tekijällä on hyvää oluttietämystä! Juustoinen olutdippi

(Resepti: Anni Koskinen)


200 g
tuorejuustoa

1 1/2 tl Dijon-sinappia
250g (n. 5dl) hienoa cheddar-juustoraastetta 

1-1 1/2 rkl kuohukermaa

1/2 tl suolaa

1/2 dl vaaleaa olutta

2 rkl silputtua tuoretta persiljaa tai 2 tl kuivattua persiljaa

Sekoita monitoimikoneessa tuorejuusto, sinappi, juusto, kerma ja suola hyvin.
Lisää olut ja sekoita, kunnes seos on hyvin tasaista. Kääntele joukkoon
persilja. Tarjoile Kantolan Valitut-keksien kanssa.

Pullahiiren vinkki! Tätä dippiä voisi hyvin käyttää myös keksien täytteenä!

Anni Koskiselle lähtee herkullinen tuotepaketti suoraan Kantolalta. 

Onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille muille reseptikilpailuun osallistuneille! Moni herkullinen resepti jäi kyllä mieleeni, joten ehkäpä niitä tulee vielä valmistettua tulevaisuudessa!

Yhteistyössä

http://www.kantolan.fi/

www.blogirinki.fi


Kommentoi

  1. Unknown says:

    Takuuvarma herkkudippi, on nimittäin ohje sellainen mitä Amerikan mailla tulee vastaan melkein kaikissa ohjekirjasissa ja varsinkin Super Bowlin yhteydessä 😉 yleensä dipin seassa on myös pekoninpaloja mutta omaan makuun ne on vähän jo liikaa.

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Muistan itsekin jossain olutpohjaiseen dippiin – juurikin amerikan mailla – törmänneeni. Aika hauska, ehkä hieman miehekäs juttu ja juuri super bowliin sopiva – tai sitten näin suomalaisittain lätkäpelien tuoksinaan 🙂 Pekonin palat voisivatkin sopia vielä lisäksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close