Kurssikuulumisia ja kuvia huhtikuun kursseilta

Kevään ja kesän juhlakausi on nyt pyörähtänyt vauhdilla käyntiin pääsiäisen, vapun ja äitienpäivän merkeissä. Monessa perheessä leivottiin viikonloppuna kakkuja ja muita herkkuleivonnaisia. Jos leivonta on innostanut myös leivonnaisten kauniiseen koristeluun ja kuorruttamiseen, niin vielä kerkeää Pullahiiren kursseilleharjoittelemaan erilaisten koristeiden valmistamista sekä kakun kaunista kuorruttamista kaulittavalla massa sekä pursottamalla!

Pullahiiren koristelu- ja leivontakurssit ovat olleet hyvin suosittuja leivonnasta kiinnostuneiden kotileipureiden ja myös ammatikseen leipovien keskuudessa. Kursseja on pidetty vuoden aikana mukavasti niin yleisinä kursseinan kuin myös yksityiskursseina esimerkiksi lasten syntymäpäivillä, polttareissa, aikuisten syntymäpäivillä tai sitten ihan työ- tai sukulaisporukoiden kesken. Yleisillä kursseille on voinut ilmoittautua sähköpostitse mukaan harjoittelemaan koristeiden valmistusta tai leipomaan macaronseja sekä muffinsseja. Kurssit on ilmoitettu Pullahiiren blogissa. Lisäksi vuoden aikana on ollut myös muita herkullisia kurssiaiheita ja lisää aiheita on luvassa syksyllä.

Nyt kevään aikana on vielä muutama kurssi jäljellä toukokuun aikana, joilla pääsee harjoittelemaan niin koristeiden valmistamisen perusteita, aina niin ihanan kauniita sokerimassaruusuja sekä tietysti pursottamista. Lapsi-aikuinen kurssi on jo täyttynyt kevään osalta.


Tässä alla vielä muutamia kurssikuvia, jotta pääsette kurkistamaan mitä aikaisemmilla kursseilla on tehty. Todella kauniita koristeita ja kakkuja on lähtenyt kursseilta juhlapöytiin!

Kakkukoristeiden perusteet-kurssi 

Ruusukurssin kukkia  Aikuinen-lapsikurssin koristesatoaPursotuskurssin pursotuksia
 

Ilmoittaudu pikaisesti kursseille, jos haluat vielä ennen kesää oppia:

* Kakkukoristeiden valmistamisen perusteet sekä kakun tasaisen kuorruttamisen salat – Kakkukoristeiden perusteet

* Sokerimassaruusujen valmistamisen  – Sokerimassaruusut-kurssi

* Kakun kauniit pursotukset – Pursotuskurssi

Jos olet kiinnostunut hankkimaan kevään ylioppilaalle tai ammattiin valmistuneelle mukavan ja herkullisen lahjan, niin Pullahiiren kurssilahjakortti on tähän oikein sopiva lahjaidea! Lahjakortit lähetetään sähkököisesti, joten tilaus on nopeaa ja vaivatonta! Lahjakorttitilaukset sähköpostilla [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close