Vaaleanpunainen unelma

 

Jäipä tuosta yhdestä kakusta mansikkamoussea aika reilusti yli. Jotenkin aina tuo täytteenmäärä on yllätys noissa muotokakuissa, vaikka niitäkin on tullut vaikka kuinka ja paljon tehtyä! No, löysin kaapista pötkön dominoita ja päätin murskata ne pienen rasvamäärän kanssa pohjaksi. Painelin muruseoksen pienen, mutta korkean vuokan pohjalle. Täytteeseen lisäsin muutaman liivatteen, koska en koskaan tee kakkujen täytteistä niin jämäkkää kuin hyydykekakuista. Kaadoin täytteen vuokaan, joka sisäpuolen olin öljynnyt ja tomusokeroinut kevyesti. Laita jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunnisi tai mielellään yön yli. 

Kuten huomaatte, tähän ei mitään tarkkaa reseptiä ole.  

Pienet pursotukset kermavaahdosta koristeeksi ja päälle pienet karkkipallot. Suklaata olisin vielä halunnut koristeeksi, mutta tällä kertaa se ei vain onnistunut :o)

Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!!

Kommentoi

 1. Dr.Sugar/Jinna says:

  Ihanan herkkä!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos!

 2. Kaikista ylijääneistä täytteistä, kuorrutteista ym. aina itekkin soveltelen omia reseptejä tai muuten vaan teen kaikenlaisia kokeiluja. Multa kun ei tuo reseptien kehitteleminen vielä ihan onnistu, niin kaikki tollanen on aina hyvää harjotusta. 😉

  Upea toi kakku kun siinä on noin paksu kerros tota täytettä!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Tuo soveltaminen on niin mukavaa. Mitä enemmän leipoo, sitä helpommaksi tuo soveltaminen ja reseptien kehitteleminen muuttuu. Toki, ei täälläkää ihan aina onnistu…

 3. Unknown says:

  Upea, tyylikäs pikkukakku. Tuollainen vuoka täytyy jostain löytää, niin makee…

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos! Noita ei ihan joka kaupassa tule vastaan. Tuon taisin ostaa Kärkkäiseltä, mutta jo viime keväänä. Toivottavasti löytyy. Myös Iloisessa keittiössä on ollut hieman erilaisia vuokia tarjolla, joten sieltäkin voi kurkata.

 4. Voi miten kaunis kakku! Todella söpö! 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Pieni pinkki unelma :o) Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close