Veljeni syntymäpäiväjuhlat

Veljeni täytti pyöreitä vuosia tuossa parisen viikkoa sitten. Viime viikonloppuna pääsimme sitten syntymäpäiviä juhlistamaan. Tarjolla oli kaksi kattausta. Osa ihmisistä oli läpi molempien kattausten ja osa vain toisessa. Minä lupauduin hoitamaan makean puolen valmistuksen toiveiden mukaan ja veljeni vaimo hoiti hienosti ruokapuolen. Lisäksi myöhäistä iltaa varten tein vielä muutaman kinkkupiirakan tarjolle. 

Harmi, että juhlista jäi ottamatta tarjoilupöydästä kuvia ennen tarjoilun alkua, mutta aina ei kerkeä olemaan monessa paikassa samaan aikaan… Muutaman räpsäsyn pääsin kuitenkin tarjolla olleista ruoista ottamaan.

Alla ruokapuolen tarjoilut:

Vihersalaatti Cantaloupemelonilla

Pastasalaatti yrttiöljyllä marinoituna

(pastaa, paprikaa, aurinkokuivattua tomaattia, fetajuustoa, salaattia sekä yrttiöljyä)

Leipää yrttivoilla

Lisäksi oli vielä lämminsavulohta, uusia perunoita, kermaviilikastiketta sekä paljon muuta. Iltajuhlissa oli tarjolla grillistä naudanlihapihvejä. Kyllä pitää sanoa, että tarjoilut olivat oikein maistuvat.

Makeana tarjottavana oli toiveiden mukaan tehdyt tarjoilut:

Marja-marenkitriflejä 

oli tarjolla kolme kulhollista ja marenkeja olin paistanut vielä ylimääräistäkin. Kyllä ne vaan on niin herkullisia – vaikka itse sanonkin :o)

Varsinaisena kakkuna oli kaksi golf-aiheista täytekakkua

Olin kasannut – äidin avustuksella- lahjaksi veljelleni valokuva-albumin menneistä vuosista. Loppuun jäi vielä muutama sivu tyhjää vieraiden muisteloille sekä juhlan valokuville. Niitä tulikin napsittua illan mittaan mukavasti, joten eiköhän loputkin sivut tule täyttymään…

Onnittelut sankarille!

Kommentoi

  1. Nimetön says:

    Hienot oli juhlat samoin kuin tarjoilut. Kiitos siitä pullahiirelle ja kaikille mukana olleille! Hanna

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Kiitos Hanna! Suuri kiitos kuuluu talon emännälle! Vieraat tekivät kyllä juhlista ikimuistoiset :o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close