Bikinikakku / tissikakku / boob cakeSain tehdä erästä tilaisuutta varten tissikakun. Nämä ovat erittäin suosittuja mm. miesten/naisten syntymäpäiville tai varsinkin polttareihin. Aika usein sankari on ollut ihmeissään ja erittäin yllättynyt kakusta 🙂 On näitä mennyt myös esimerkiksi työpaikoille – yleensä miesvaltaisille. Eri versioita tissikakuista löytyy täytekakkuja-osiosta sekä tämän sivun alalaidasta. 
Tein tähän kakkuun mustat kevyet bikinit sekä pienet kullatut yksityiskohdat. ”Iho” on marsipaania ja muu kaulittu kuorrute sokerimassaa. Muotoilin kakun sokerikakkupohjasta ja täytteeksi laitoin mansikkamoussea. Tällaisen tissikakun/bikinikakun/boob cake :in voi tehdä lähes minkäkokoisena vain, mutta itse olen todennut, että 15 henkilön kakku on kuitenkin pienin koko. Muuten muodot kärsii 🙂 Tuo yläpuolella oleva kakku on suhteellisen pieni. Riittävyys juuri noin 15 henkilölle. Vaihekuvien kanssa ohjeet löytyvät Pullahiiren makeat kakut kirjasta, jonka 2. painoksen löydät esimerkiksi täältä.


 Tässä alla vielä hieman erilaisia esimerkkejä aikaisemmista ”tissikakuista”: 


 


Nyt vaan miettimään mihin kaikkiin tilaisuuksiin tällainen kakku oikein sopisikaan 😉

Kommentoi

 1. Nimetön says:

  tää on tosi hyvä blogi, olen löytäny täält tosi paljo hyviä ohjeita joita olen aatellut kokeilla : ) mut tuolla aikaisemmin ku olit julkaissu kinuski-suklaajäätelön ohjeen ja olit laittanu kermaa ni voisko kerman tilalta laittaa maitoo? 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos kauniista sanoistasi! Kommentoinkin tuonne jäätelöpuolelle jo, ettei tuota kyllä ikävä kyllä voi ihan tuollaisenaan maidolla korvata. Ainakaan lopputulos ei ole aivan samanlainen, koska kerma vaahdotetaan reseptissä. Suosittelen kokeilemaan ainakin ensimmäisen kerran ihan ohjeen mukaan ja vaikka sen jälkeen voi lähteä tuunailemaan reseptiä… Maidon käyttäminen saattaa tehdä jäätelöstä myös rakeisen.

 2. Herkkuhovi says:

  Uu mikä näyttely täällä on! 😀 Tuo pinkki-musta on jäänyt näistä kaikista mieleen, upeat värit! 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   🙂 Minustakin se on ollut ehkä "mieleenpainuvin".

 3. Nimetön says:

  Minusta nämä kakut ovat pikemminkin mauttomia. Eivät houkuttele. Toki jokaisella on oma makunsa 🙂 Tietysti, joihinkin rennompiin tilaisuuksiin tissikakku voi olla hilpeyttä herättävä ohjelmanumero.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Nämähän ovat juuri sellaisia hilpeyttä herättäviä kakkuja, niin kuin sanoitkin. Näitä on tehty niin miehille kuin naisillekin ja yleensä taustalla on ollut jokin hauska tarina tai "sisäpiirin juttu", miksi juuri tällainen kakku on valikoitunut juhlaan tarjottavaksi. Ymmärrän kyllä, että nämä eivät ihan kaikille "maistu" ja toimi. Makuasioitahan nämä ovat, joten saa olla myös erimieltä 🙂 Yleensä on ollut niin, että sukulaisjuhliin on toivottu se perinteinen kermakakku ja kaverijuhliin sitten tällainen hieman hilpeämpi kakku. Toisaalta, vanhemmatkin ihmiset ovat näihin suhtautuneet ihan positiivisesti – jopa joskus minun yllätyksekseni 🙂

 4. Nimetön says:

  Paljon tuollaiseen kakkuun menee marsipaania/sokerimassaa..Siis ihoalueeseen:)

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Tuo riippuu paljolti kakun koosta, kuten huomaat kuvista, että monen kokoista on tullut tehtyä. Ihoa-alue peittää koko kakun, joten kyllä siihen saa ainakin sellaisen 600-800 g marsipaania varmastikin varata. Ylimääräistä on, mutta helpommalla pääset ja saat parhaimman lopputuloksen tuolla tavoin.

 5. Seksihiiri says:

  Hienoa että seksin ja erootikan tabut alkaa rikkoutumaan. Lisää tälläistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close