Haamujäätelöt – Halloween-juhlien helpot jäätelöherkut

Valkosuklaalla kuorrutettut jäätelöpuikot koristeluina halloween-teemaan sopien.

Haamujäätelöt – Halloween-juhlien helpot jäätelöherkut valmistuvat nopeasti ja ovat hauskoja tarjottavia. Näiden tekemiseen uskoisin kaikilla olevan aikaa. Jos haluatte viettää halloween-teemaisia juhlia oman perheen kesken, niin tämä on sellainen herkku, jonka pystyy helposti toteuttaa vaikka juhlien järjestämiseen ei olisikaan ylimääräistä aikaa. Näiden haamujäätelöiden valmistaminen ei vaadi leipomista tai minkäänlaista odottelua. Vain valkosuklaan sulatus ja parissa minuutissa nämä herkut ovat valmiita halloween-pöytään tarjolle. 

Jos sokerisilmiä ei satu olemaan kaapissa, voi silmiksi käyttää erilaisia karkkeja, nonparelleja tai vaikka lakunarun palasia. Näin tämän idean netissä halloween herkkuideoiden joukossa. Pakko oli kokeilla tämä todella helppo idea. 

Kurkkaa alta näiden haamujäätelöiden ohje ja yllätä perhe hauskoilla haamuherkuilla!

Halloweenjäätelö

Haamujäätelöt

(4 kpl)

50 g valkosuklaata

4 valkosuklaalla kuorrutettua jäätelöpuikkoa

sokerisilmiä tai mustia nonparelleja

Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrossa tai vesihauteessa. Lusikoi suklaa pakastepussiin tai pursotuspussiin. Leikkaa kulmaan pieni reikä saksilla. 

Poista jäätelöistä suojapaperi ja nosta ne alustalle. Pursota valkosuklaata jäätelöiden päälle ja kiinnitä käyttämäsi silmät valkosuklaakohtiin. Jos suklaa on jo ehtinyt jähmettyä. Pursota hieman valkosuklaata silmien taakse ja liimaa ne jäätelöihin. 

Tarjoile valmiit haamujäätelöt heti! 

Vanilja-valkosuklaiset jäätelöpuikot ja sokerisilmiä halloween teeman mukaisesti
Vaihekuvassa pursotetaan valkosuklaata jäätelöpuikkojen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close