Pullahiiren kakkukilpailun voittajakakut

Kevään aikana olleeseen Pullahiiren makeat kakut-kirjan kakkukilpailuun kertyi runsaasti erilaisia kakkuja – kiitos siitä kaikille osallistujille! Kakut julkaistaan resepteineen loppuvuodesta Pullahiiren makeat kakut-kirjan 2. painoksessa, mutta sain luvan jo julkaista kuvat ja voittajien nimet täällä blogissani.

 Kilpailukakkuina oli niin muotokakkuja, hyydykekakkuja, juustokakkuja, täytekakkuja kuin kerroskakkujakin. Voitte varmasti arvata, että valinta oli todella vaikea tehdä! Tarvitsin kyllä lopputulosta varten makuraadin, joka koostui ihan tavallisista kakun syöjistä. He tekivät päätöksensä maistelemalla kakkuja ja samoihin lopputuoksiin päädyin makuraadin kanssa.

Tuo voittajien valinta meni seuraavasti: Reseptit käytiin läpi huolella ja niistä koottiin parhaimmat leivottaviksi reseptiä noudattaen. Maistiaistilanteen jälkeen nämä arvioitiin ja alla olevat kolme saivat palkintosijat.

Tässä voittajakakut nyt ovat :o) 

1. palkinto 

Suklaakakku

Sanna Keituri

2. palkinto 

Mango-appelsiinikakku

Catrine Lindholm 

(Ida Westerling) 

3. palkinto 

Täyteläinen marjakori 

Kaisa-Maria Mäki

Onnittelut voittajille!

Kommentoi

 1. Krisse says:

  Upeita kakkuja kaikki! Onnea voittajille!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Ja mikä parasta, myös herkullisia :o)

 2. nami-hiiri says:

  Onnea voittajille !

  Aivan upeita kaikki kolme ! Minun suosikkini olisi ollut numero 3 – makuasia – kuvittelisin raikkaaksi, marjaiseksi ja makeaksi, suussa sulavaksi suklaiseksi ;))

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos Nami-Hiiri omasta arviosta 🙂 Ihan oikeassa olet maun suhteen! 3. kakussa on suklaakeksipohja, joka on nostettu myös reunoille. Täyte on valkosuklaavaahtoa. Onneksi oli makuraati, koska yksin olisikin ollut todella vaikea kakkuja listata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close