Halloween DIY: Haamuherkut / Ghost poop

Tämä idea on pyörinyt mielessäni jo muutamana Halloweenina. Kunniaa en tästäkään ota itselleni, vaan tuossa alla on linkki etikettien printtaussivulle. Pidän paljon erilaisista etiketeistä ja niillä tuunaamisesta – niin helppoa ja kuitenkin näyttävää. Niinpä jaan nyt tämän idean teidän lukioiden kanssa, nyt kun vihdoin sain toteutettua tämän omiin juhliimme. Jospa teistä lukijoistakin joku innostuisi. Jos kaupoista löytyy erivärisiä Tic tac-karkkeja tai muita vastaavia, niin tuolta sivustolta löytyy muitakin hauskoja etikettejä kuin vain tämä ”ghost poop”. Minä löysin kaupasta vain valkoisia ja näitä lähes valkoisia, joissa maku on appelsiini. 

Idean löysin tältä sivustolta. Samasta paikasta löytyy myös nuo hauskat etiketit printattavaksi muutamalla eri värillä ja tekstillä. Nämä käyttämäni karkkirasiat ”haamukakkapurkkeihin” tai ”haamun jätöksiin”ostin Lidlistä. Taisivat olla jotakin valikoiman uutuuksia, jos en ihan väärässä ole. Nämä karkkirasiat, niin kuin myös Tic tacit, sopivat tähän oikein hyvin. Tämä käyttämäni karkkirasia oli vain ehkä hieman suurempi kuin tuo mihin alkuperäisesti etiketti on tarkoitettu, niinpä jatkoin etikettiä takapuolelta hieman pidemmälle, jotta se peitti myös takapuolen etiketin kokonaan. Alla näet vaihekuvat siitä, kuinka nämä tein. 

Haamuetiketit karkkipaketteihin

Ghost poop-candy box

Tarvikkeet

Karkkirasiat

Printatut etiketit 

Puikkoliima / kaksipuolista teippiä

Sakset

Printtaa etiketit karkkirasioita varten. Leikkaa ne hieman mustan reunan ulkopuolelta ja jatka tarvittaessa takaosaa hieman etikettiä pidemmäksi. Voit jo printtausvaiheessa siirtää etikettejä hieman alaspäin, jotta saat lisää tilaa ja samalla saat takaosasta tarpeeksi pitkän peittääksesi koko takaosan etiketin. 

Levitä liimaa etiketin takapuolelle ja liimaa etiketti karkkipaketteihin kiinni. Näin hauskat karkkirasiat ovat juhlan henkeen sopivasti valmiina. Käytin värillistä liimaa, jotta näette tuon liimauksen. Ihan tavallinen puikkoliima toimii tässä oikein hyvin tai vaikka kaksipuoleinen teippi.

Hyvin helppoa, mutta hauskan näköistä! 


Täältä löydät muutamia aikaisempia Halloweenin etikettituunailujani linkkeineen:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close