Halloween-leivonta: Halloweenin TOP 6-juhlaherkut

Nyt olen palannut reissusta kotiin. Reissu meni nopeasti, niin kuin aina ulkomaanmatkat menevät. Tekemistä olisi paljon enemmän kuin mitä reissun aikana kerkeää tekemään ja näkemään. Ideoita tuli valtavasti sekä tietysti myös lisäoppia tuleville kursseille. Tulen kertomaan täällä blogissa vielä reissuvinkkejä, mutta jätetään ne hieman myöhempään ajankohtaan ja annetaan tilaa halloweenille. 

Halloween näkyi Kalifornia katukuvassa, kuten varmasti Instagram-tililtäni huomasittekin. Kurpitsoja oli paljon esillä ja upeita koristeluita talojen pihoilla. Toki myös leipomot ja ruokakaupat täyttyivät halloween-teemaisilla leivonnaisilla ja herkuilla. Halloweenia juhlitaan suuresti Amerikassa lokakuun lopussa, joten enää ei ole montaa päivää siihen oikeaan halloween-päivään. 

Suomessa monet viettävät halloweenia joko lokakuun viimeisenä päivänä tai vaihtoehtoisesti pyhäinpäivänä eli 4.11. Jos teillä vietetään halloween-juhlia, niin suosittelen ottamaan viimeistään nyt halloween-tarjoilut haltuun. Täältä blogista löydät laajan valikoiman erilaisia halloweeniin sopivia reseptejä. Blogista löydät itse tehdyistä (syötävistä) kastemadoista erilaisten hämähäkkileivonnaisten kautta haamuherkkuihin. Halloween-ajan kaikki blogin leivontaideat ja -reseptit löydät täältä

Muutama oma suosikki tuli jo tuossa yllä mainittua ja linkitettyä, mutta tästä alta löydät vielä lisää ideoita kuvien kanssa! 

TOP 6 – halloween-reseptit

Halloween Fudge on yksi kaikkien aikojen halloween-reseptien suosikeistani. Helppoa tehdä ja niin herkullista. Pienellä vaivalla saa tästä näyttävän halloween-herkun. 

Halloweenin tiikerikakku valmistuu oransseilla ja mustilla raidoilla. Tämän kakun valmistuksesta löytyy myös video, jonka teimme yhdessä tyttäreni kanssa muutama vuosi sitten. 

Tästä linkistä löydät kolme erilaista tapaa halloween-aiheisten herkkujen koristeluun kuorrutenapeilla eli Meltseillä. 

Nämä astetta terveellisemmät herkut ovat helppoja valmistaa ja sopivat hyvin lasten halloween-pöytään. Lisäksi valkosuklaaseen upotettu banaani maistuu todella herkulliselta. 

Näillä herkuilla ja resepteillä saat varmasti herkullisen halloween-aiheisen juhlapöydän aikaiseksi! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close