Halloween-leivonta: Kolme ideaa kuorrutenappien käyttöön

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ LEIVONTATARVIKELIIKE CONFETTI

Sain leivontatarvikeliike Confetilta pyynnön kokeilla erilaisia tapoja Rainbow Dust Melts-kuorrutenappien käyttöön. Lähdin toteuttamaan tätä halloween-juhlat mielessäni. Niinpä löydät tästä alta vinkkejä halloween-juhlien tarjoiluihin ja koristeluihin.

 Nuo Rainbow Dust Melts-kuorrutenapit toimivat kuorrutesuklaan tapaan, eli ne eivät tarvitse minkäänlaista temperointia, kuten tavallinen suklaa. Kuorrutenapit eivät kuitenkaan ole suklaata, vaikka niitä voi käyttää koristeluun suklaan tapaan.Ne toimivat erinomaisesti erilaisissa valumakakuissa ja esimerkiksi kakkutikkareiden kuorrutteena. Kuorrutenappeja löytyy laaja värivalikoima ja voit sekoittaa niitä keskenään saadaksesi halutun värisävyn.

Vaikka varsinaiseen halloween-juhlapäivään on vielä aikaa, niin nyt hyvä aika aloittaa tarjoilujen ja koristelun suunnittelu. Kannattaa käydä kurkkaamassa Confetin laaja valikoima erilaisia halloween tuotteita, jotka ovat juuri saapuneet myymälöihin.  

KUORRUTENAPPIEN KÄYTTÄMINEN 


Näin sulatat kuorrutenapit mikrossa: Laita valitsemasi väriset kuorrutenapit kuumuutta kestävään astiaan. Sulata niitä mikrossa pienellä teholla, aina välillä sekoitellen.  


Näin sulatat kuorrutenapit vesihauteessa: Laita valitsemasi väriset kuorrutenapit kuumuutta kestävään astiaan. Laita kattilan pohjalle hieman vettä. Laita kuorrutenappiastia kattilan päälle ja kuumenna vettä sen verran, että kulhon alta tuleva lämpö sulattaa napit. Älä kuumenna liian kovalla, ettei kuorrutenapit kuumene liikaa. Seiso vieressä ja sekoittele nappeja varovasti. 

Kun napit ovat sulaneet kokonaan, voit käyttää kuorrutetta esimerkiksi kakkujen valumakoristeluun, kakkutikkareiden kuorruttamiseen tai alla oleviin herkkuihin.
———————————————————————————

Kurkkaa alta vielä kolme koristelu- ja herkkuvinkkiä halloween-juhlien tarjoiluihin. Saat helposti yllätettyä oman perheen sekä muut kanssajuhlijat!
1. Jälkiruokakipot Melts-napeista


Syötävät jälkiruokakulhot

(6 kpl) 

noin 150 g Rainbow Dust Melts-nappeja

6 kpl vesi-ilmapalloja

ruokaöljyä

Sulata kuorrutenapit yllä olevan ohjeen mukaisesti. Puhalla kuusi vesi-ilmapalloa ja pese ne. Kuivaa pallot hyvin ja pyyhkäise pintaan hieman ruokaöljyä.

Upota vesi-ilmapallojen alaosa sulatettuun Melts-massaan. Nosta ilmapallo pois ja laita tarjottimelle leivinpaperin päälle jähmettymään. Nosta tarjotin lopuksi jääkaappiin noin 15 minuutin ajaksi. 

Tee saksilla pieni reikä palloihin, niin että ilma poistuu palloista. Irrota ilmapallo syötävästä kulhosta ja kupit ovat käyttövalmiita.

Tässä alla myös pieni tilannekuva. Kaksi palloa nimittäin puhkesi kulhoja tehdessä, joten suosittelen suojaamaan pöydän hyvin ja varaamaan muutaman ylimääräisen vesi-ilmapallon.  

2. Koristeelliset Halloween-lautaset

Meillä on hankittu halloween-juhlia varten mustia ja oransseja lautasia. Nuo ovat kivoja kattauksessa, kun järjestämme joka vuosi naapurustossa omat halloween-juhlat. Nyt päätin kokeilla lautasten koristelua kuorrutenapeilla vielä paremmin halloween-teemaan sopiviksi. 

Koristeelliset lautaset

Rainbow Dust Melts-kuorrutenappeja

pursotinpussi

lautaset

Sulata kuorrutenapit yllä olevan ohjeen mukaisesti. Kun seos on täysin sulanut, lusikoi se pursotuspussiin. Leikkaa pussin kärjestä pieni pala pois ja pursota haluamasi kuvio lautaselle. 

Nosta koristeen päälle vaikka herkullinen halloween-teemainen kakkupala tai muu herkku, joka täydentää lautasen koristelun.

Tällä tavoin voit koristella lautaset muihinkin teema-juhiin sopiviksi.

Vinkki! Voit käyttää pursotuspussin kiinnitykseen pussinsulkijaa (kuvassa vihreä). Näin varmistut, ettei sulanut kuorrutenappimassa pääse valumaan pursotuspussin yläpäästä pois. 

3. Keksitäytteiset valkosuklaaherkut


Keksitäytteiset valkosuklaaherkut

(noin 6 kpl)

200 g valkosuklaata

75 g oransseja Rainbow Dust Melts-nappeja

75 g liloja Rainbow Dust Melts-nappeja

noin 6 kpl pyöreitä keksejä

Lisäksi

Wilton syötävät silmät

Luu-strösseleitä

Kurpitsa-strösseleitä

Sulata valkosuklaa miedolla teholla mikrossa aina välillä sekoitellen. Tee sama myös Melts-napeille. 

Lusikoi esimerkiksi pahvisen jäätelökulhon pohjalle kerros valkosuklaata.Paina keksi suklaan päälle ja lusikoi sulatettuja Melts-kuorrutenappimassoja keksin päälle. Pyörittele cocktailtikulla, jotta saat Melts-massat sekoittumaan. 

Ripottele päälle halloween-strösseleitä ja muita syötäviä halloween-koristeita. Nosta kulhot jääkaappiin noin puolen tunnin ajaksi ja revi kippo suklaan ympäriltä ja herkut ovat valmiita. 

Vinkki! Jos käytössäsi on pienempiä keksejä, niin voit tehdä nämä herkut myös kertakäyttömukeihin. 

Kannattaa muistaa nämä yllä olevat vinkit myös muissa teemajuhlissa. Samoilla ideoilla voit tehdä koristelut vaikka rapujuliin, ristiäisiin tai vaikka syntymäpäiväjuhliin. Rainbow Dust Melts-valikoimasta löydät värin juhlaan kuin juhlaan ja Confetista laajan strösselivalikoiman. 

Kaupallisessa yhteistyössä

Confetin nettikaupan lisäksi voit käydä tutustumassa tuotteisiin Confetin myymälöissä. Myymälät löydät näistä kaupungeista: Espoo, Jyväskylä, Pirkkala, Raisio, Rovaniemi, Tuusula ja Vantaa. Klikkaamaalla paikkakuntaa, löydät myymälöiden sijainnit ja uusimmat kuulumiset! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close