Syksyn leivonta- ja koristelukurssit on nyt julkaistu


Syksyn leivonta- ja koristelukurssit on nyt julkaistu!

Tarvitsetko oppia ja varmuutta koristelutekniikoihin, jotta voit itse koristella ja kuorruttaa juhlapöydän kauniit kakut ja muut leivonnaiset? 

Julkaisin juuri tämän syksyn ja alkutalven leivonta- ja koristelukurssit. Tarjolla on taas laaja kattaus erilaisia kurssisisältöjä, joten varmasti jokaiselle löytyy mielenkiintoinen aihe. 

Olen täällä erittäin innoissani tulevasta syksystä, sillä olen lähdössä itsekin hakemaan oppia mm. keksien pikeerikoristeluun Amerikasta asti. Lokakuun aikana käyn hakemassa oppia ja uutta tietoutta erilaisiin koristelutekniikoihin ja -tapoihin, jotta voisi opettaa kurssilaisia vieläkin parempaan lopputulokseen. Mahtavaa päästä taas näkemään miten kursseja vedetään ulkomailla ja mitä kaikkea opetukseen kuuluu. En malttaisi odottaa!

Laitoin kurssien sisällöt, aikataulut ja hinnat tähän alle. Kurkkaa itsellesi sopiva aihe ja ilmoittaudu kursseille mukaan

Myös lapset on muistettu tässä kurssiohjelmassa. Aikuinen-lapsikurssi löytyy tällä kertaa aiheella sokerimassakoristeet. Tuolla kurssilla valmistamme kauniita sokerimassakoristeita täysin syötävistä elintarvikkeista. Sokerimassakukille voitte levittä kevyesti ”keijutomua” tai herkullisesta vaahtokarkilta maistuvasta massasta voitte valmistaa mitä ihmeellisempiä sokerimassahahmoja ja -koristeita. Vietä mukava iltapäivä yhdessä lapsen kanssa sokerimassasta kauniita koristeita loihtien. Aikuisille ja lapsille tarkoitettu kurssi järjestetään viikkoa ennen isänpäivää, joten koristelukurssilla voi suunnitella myös isänpäiväherkkujen koristeluja. Kurkkaa tästäkin kurssista lisätietoja alta tai Kurssit-välilehdeltä.

Ilmoittaudu kursseille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Muista ilmoittaa myös yhteystietosi (puhelinnumero ja osoite) ilmoittautumisen yhteydessä! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jos et saa vahvistussähköpostia, niin tarkista myös roskapostikansio sähköpostistasi.

Kurssiehdot löydät täältäKurssipaikkana toimii Asukastalo Kaari, Helsingin Viikissä. Osoite on Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki

Kakkukoristeiden perusteet, sunnuntaina 24.9.2017 klo 12.30-15.30Kurssilla pääset harjoittelemaan sokerimassan käyttöä kakkukoristeissa sekä koristeiden valmistamista erilaisia koristeluvälineitä apuna käyttäen. Kurssilla käydään läpi täytekakun kuorruttaminen sokerimassalla, elintarvikevärien käyttö sekä ideoidaan ja valmistetaan hienoja syötäviä sokerimassakoristeita. Kurssimaksuun sisältyy kaikki tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallinen kurssimateriaali. Kurssilaiset saavat kurssilla tehdyt koristeet mukaansa. Kurssille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta: 45 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)Pursotuskurssi – Kauniit kermapursotukset, sunnuntaina 24.9.2017 klo 16.00-19.00

Tule kurssille mukaan harjoittelemaan kauniita kermapursotuksia täytekakkuja ja muita leivonnaisia varten. Kurssilla pääset harjoittelemaan erilaisia pursotustekniikoita ensin alustoille ja lopuksi oikeaan täytekakkuun. Kurssilla on tarjolla laajavalikoima erilaisia pursotusvälineitä. Jokainen kurssilainen tuo mukaaan valmiiksi täytetyn täytekakun. Ohjeet ja reseptit täytekakun leipomiseen lähetetään sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Jos kakun leipominen tai kuljettaminen ei jostain syystä onnistu, niin voit varata stryrox-harjoituspohjan ilmoittautumisen yhteydessä 5 euron lisähintaan. Kurssille otetaan mukaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)Kauniit sokerimassakoristeet aikuinen-lapsi, sunnuntaina 5.11.2017 klo 12.30-14.30Tule viettämään mukavaa aikaa yhdessä lapsen kanssa. Tämä kurssi on tarkoitettu leivonnaisten koristelusta kiinnostuneille lapsille ja aikuisille yhdessä harjoitellen. Kurssin ajankohta on viikkoa ennen isänpäivää, joten kurssilla pääsette valmistamaan koristeet vaikka isänpäiväkakkuun. Kaikki kurssilla käytetyt koristeiden raaka-aineet ovat täysin syötäviä. Kurssille mahtuu enintään 8 paria. Jokainen kurssilainen saa kurssin aikana valmistetut koristeensa kurssilta mukaan. Hinta: 48 euroa/pari (sisältää kurssilla tarvittavat raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin) 

Lisälapsen hinta 20 euroa.
Koristeelliset kuppikakut – Cupcakes, sunnuntaina 5.11.2017 klo 15.00-18.00Tällä kurssilla pääset leipomaan ja koristelemaan herkulliset kuppikakut. Nämä ihanat leivonnaiset kuorrutetaan herkullisilla kuorrutteilla sekä viimeistellään itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Kuppikakkujen täytteeksi voi valita monia makeita vaihtoehtoja. Kurssilla pääset harjoittelemaan niin pursotustekniikoita, leipomista kuin koristeiden valmistamistakin. Tällä kurssilla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja valmistaa upeat kuppikakut! Leivotaan suoritetaan pareittain, mutta omaa paria ei tarvitse olla mukana. Kurssilta saat mukaasi kuusi itse koristelemaasi kuppikakkua kauniissa rasiassa. Kurssille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Hinta: 48 euroa/henkilö (sisältää kurssilla tarvittavat raaka-aineet sekä leivonnaisten reseptit)Täytekakun tasainen kuorrutus, lauantaina 18.11.2017 14.00-17.00


Tuskailetko täytekakun epätasaisen kuorrutuksen kanssa? Oletko ollut arka kokeilemaan täytekakun kuorruttamista kaulittavalla massalla? Tällä kurssilla saat hyvät neuvot täytekakun tasaiseen kuorruttamiseen. Pääset myös kokeilemaan täytekakun kuorruttamista sokerimassalla. Osallistujat tuovat kurssille mukanaan valmiiksi täytetyn kakkupohjan. Kurssille voi myös ostaa styrox-harjoituspohjan erilliseen 5 euron hintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjeet kakkupohjaan ja täytteeseen lähetetään kurssilaisille sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssia. Kaikki kurssilla käytetyt raaka-aineet sisältyvät kurssin hintaan. Kursseille otetaan enintään 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta: 69 euroa/henkilö (sisältää kurssilla käytettävät raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)
Pikeeri ja koristeelliset keksit, sunnuntaina 19.11.2017 klo 10.30-13.30 

Tule kurssille hakemaan uusimmat neuvot ja vinkit kauniiden pikkuleipien kuorruttamiseen. Pikeerikoristelua voit käyttää myös täytekakkujen ja muiden leivonnaisten koristeluun ja kuorruttamiseen. Tällä kurssilla paneudutaan keksien koristelun alkeisiin pikeerillä sekä harjoitellaan erilaisia koristelutekniikoita. Pääset harjoittelemaan pikeerin erilaisia paksuuksia sekä keksien koristelua pikeerikuvioilla. Kaikki tarvittavat keksit ja pikeerit saat kurssilta. Valmiit keksit saat mukanasi herkuteltaviksi. Kurssille otetaan enintään 12 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta 48 euroa/henkilö (sisältää kurssilla käytettävät raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)


Syötävät lahjat – makeisten valmistaminen, sunnuntaina 19.11.2017 klo 14.00-17.00

Tällä kurssilla pääset valmistamaan ihania syötäviä lahjaherkkuja. Näiden reseptien pohjalta voit valmistaa makeat lahjat ja muistaa niillä ystäviä vaikka pikkujoulujen aikaan. Kurssilla valmistetaan eri makuisia vaahtokarkkeja, karamelleja, tikkareita sekä suklaaherkkuja. Saat täyttää oman karkkirasian kurssilla valmistetuilla herkuilla. Herkkuja valmistetaan pareittan, mutta sinulla ei tarvitse olla omaa paria mukana. Kurssille otetaan enintään 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Hinta 48 euroa/henkilö (sisältää kurssilla käytettävät raaka-aineet sekä kirjallisen kurssimateriaalin)

Jos kaipaat lisätietoja kursseista tai tarvitset apuja kurssivalinnan kanssa, niin ole minuun yhteydessä. Vastailen mielelläni kysymyksiisi!

Voit myös ostaa kurssilahjakortteja läheiselle vaikka syntymäpäivä- tai valmistujaislahjaksi! 


Ota yhteyttä:

[email protected]

P. 040-1242042 (vain puhelut)Terkuin

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close