Joulun karkkivinkit

Ajattelin tässä vaiheessa joulukuuta kerätä tähän postaukseen blogista löytyvien karkkien reseptejä. Näistä herkuista voisi valmistaa vaikka tänä viikonloppuna syötäviä joululahjoja. 

Onko karamellipaja jo valmiina? 

 Olen kirjoittanut muutama vuosi sitten kirjan syötävistä joululahjoista. Sieltä kannattaa kurkata erilaisia karkkireseptejä sekä paljon erilaisia suolaisia ja makeita lahjaideoita. Löydät blogista myös erilaisia etikettejä, joita voit printata lahjapaketteihin. Kurkkaa kaikki blogista löytyvät etiketit täältä.

Tästä alta löydät viisi omaa karkkisuosikkiani! 

1. Itse tehty helppo fudge ja sen monet versiot

Tämä fudge valmistuu kahdesta raaka-aineesta sekä valitsemistasi ”sattumista” kurkkaa täältä, miten monella tavalla voit maustaa helppoa fudgea. 

2. Brigadeiro eli brasilialaiset suklaamakeiset

Brigadeiro-massa valmistuu helposti kattilassa. Kurkkaa lisätietoja reseptistä täältä.


3. Mansikanmakuiset pikkupusut

Nämä pusut ovat ihanan ilmavia ja herkullisia. Nuo käyttämäni keksit löysin Lidlistä, mutta nyt en ole vähään aikaan niitä siellä nähnyt. Törmäsin kuitenkin aika vastaaviin kekseihin Flying Tiger-liikkeessä. Itse en ole niitä keksejä vielä kokeillut, mutta luulisin niiden toimivan ihan hyvin näissä pienissä pusuissa. 

4. Itsetehty pähkinänougat

Itsetehty nougat valmistuu muun muassa hasselpähkinöistä, sokerista, suklaasta ja Nutella-levitteestä.  Resepti vaatii hieman kärsivällisyyttä sekä lämpömittarin, mutta pähkinänougatin valmistaminen onnistuu helposti ohjeita noudattamalla. Kurkka lisää täältä

5. Vaniljaiset vaahtokarkit

Näitä vaahtokarkkeja voit värjätä sekä maustaa oman maun mukaan. Voit harjoitella valmistamisen vaahtokarkkimassan kanssa pursottamista tai levittää vaahtokarkkimassan leivinpaperille. Kurkkaa ohjeet täältä

*****

Jos innostuit erilaisista karkkiresepteistä, niin kurkkaa täältä vielä lisää erilaisia karkkireseptejä. Blogista löytyy lähes 70 erilaista makeisreseptiä! 

Jos sinulta on jäänyt joulukalenterin luukut seuraamatta, niin löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä. Muutama yö enää jäljellä ja olemme päässeet nauttimaan joulusta! 

Kommentoi

  1. Nimetön says:

    Hei, millä voisi korvata liköörin Bayleys-mokkapaloissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close