Juhlatarjoilut – Mitä sinä haluaisit kysyä?


Olen keräämässä kattavaa juhlapakettia tänne blogiin vielä toukokuun aikana. Nyt kaipailisinkin teiltä lukijoilta apuja!

Minkälaisia asioita sinä mietit juhlien lähestyessä? Liittyykö mietinnät tarjoilun riittävyyteen, kahvin määrään vai keittiöhygieniaan? Pohditko miten pitää ruoat kylminä tai minkä kokoisia ja makuisia kakkuja olisi hyvä varata kakkubuffaan? Liittyykö mietinnät erikoiruokavalioihin? 
Mikä ikinä sinua mietityttää, jätä kysymyksesi minulle tämän päivityksen kommentteihin tai sähköpostiin [email protected]. Pyrin vastaamaan kysymyksiin täällä blogissa vielä ennen kesäjuhlia! Kasaan asioista juhlajärjestäjän ABC – tietopaketin.  

Kommentoi

 1. Unknown says:

  Meillä on vakivieraiden joukossa yksi vehnätön, joka on myös pähkinä ja manteli allergikko ja yksi, jolle käy vain perunajauhot, riisijauhot ja mantelijauhe/-jauho. Itselle tuottaa usein päänvaivaa miettiä tarjoamisia heille, varsinkin suolaista puolta. Ei viitsisi tehdä aina samoja ja toisaalta olisi kiva pystyä tekemään jotain mikä kävisi kaikille.

 2. Nimetön says:

  Meillä isommat juhlat vasta taas vuoden päästä, kun tytär kirjoittaa ylioppilaaksi. Gluteenittomat JA mahdottomat tarjottavat kiinnostaa, etenkin perinteinen voileipäkakku �� Äitihän täällä nimittäin jo suunnittelee kovaa vauhtia �� Tarjottavien mitoitraminen on ainainen päänvaivaa ��

  Mari S

 3. Sunday says:

  Hei!
  Kiinnostaa etukäteisvalmistelut ja varautuminen. Erityisesti tarjottavien pakastaminen tai valmistaminen jo edeltävinä päivinä.

 4. Unknown says:

  Kylmä säilytyksen ongelmat, kun kaikki ei mahdu kaappiin…ja jos vierast tulee tipoittain.
  Myös vegaani resepteille olis kysyntää, etenkin suolaisen juhla tarjoilun osalta…
  Onko esim. Piiraita säilytettävä jääkaapissa?
  Kuinka kauan keksit säilyy hyvinä? Ja millä tavalla säilyvät parhaiten: pussi, rasia (muovi tai pelti)?
  Nää tuli mieleen nyt heti…

 5. Nimetön says:

  Hei! Tarjoilujen määrä/mitoittaminen on kyllä ongelma aina juhlissa 😀

 6. Nimetön says:

  Tarjoilujen mitoittaminen on tosiaan hankalaa, varsinkin kun eri laatuja on paljon. Esimerkiksi, kuinka mitoittaa kakkubuffa, jos tarjolla on vaikkapa 5 erilaista kakkua (täyte- ja juustokakkuja)? Vegaanivaihtoehdot sekä suolaisissa että makeissa kiinnostaisivat myös, sillä olisi kiva jos tarjottavien joukossa olisi kaikille jotain

 7. Nimetön says:

  Sulla on blogi täynnä ihania reseptejä! Kiinnostaisi, mitkä ovat ehdottomat omat lempparisi niin suolaisista kuin makeistakin leivonnaisista juhlapöytään? 🙂

 8. Pullahiiri/Taru says:

  Hei! Kiitokset teille kaikille jättämistänne kysymyksistä. Kasasin näistä tietopaketin, joka löytyy täältä http://www.pullahiiri.com/2017/05/juhlajarjestajan-abc-vinkit.html Osaan kysymyksistä on vastattu tekstissä ja osa löytyy tekstin jälkeen kysy/vastaa-osioista! Mukavia juhlahetkiä teille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close