Kauniit sokerimassakoristeet ja makoisat kuppikakut

Tämä vuoden ensimmäiset koristelu- ja leivontakurssit järjestetään tammi-helmikuussa Helsingin Viikissä. Tarjolla on paljon erilaisia koristeluun ja leivontaan liittyviä kursseja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mieluista. Tarkempia lisätietoja kursseista löydät täältä.

 Kevätkausi aloitetaan lauantaina 24.1.2015 nopeasti täyttyneellä kakkukoristeiden perusteet-kurssilla. Siitä jatketaan sitten sokerimassaruusu- sekä sokeripitsikurssilla. Sokeripitsikurssilla valmistamme kauniin, syötävän sokeripitsin lisäksi myös hienon korkokengän sokerimassasta. Korkokengän yksityiskohtiin käytetään myös tuota sokeripitsiä. Tällä kurssilla on vielä tilaa, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!
 Kauniit kuppikakut-kurssi on jo täynnä, mutta lapsen kanssa on mahdollista tulla leipomaan muffinsseja vielä helmikuun puolella järjestettävälle aikuinen-lapsikurssille

Lisäksi lapsen kanssa voitte tulla valmistamaan Sokerimassakoristeet-kurssille kauniita kakkukoristeita. Kurssilla saatte viettää yhdessä mukavaa aikaa tutustuen koristeliden ihanaan maailmaan.


Kaikilla kursseilla on tarjolla laajasti erilaisia kurssin aiheeseen sopivia välineitä sekä erilaisia muotteja ja valmistusmateriaaleja. 


Yllä olevien kurssien lisäksi on vielä joitakin paikkoja vapaana pursotuskurssilla. Pursotuskurssilla saat harjaannuttaa taitojasi kermakakun pursottajana, sekä opit erilaisia tekniikkoja ja opit samalla käyttämään pursotukseen tarkoitettuja välineitä. Jos sinulla on halua oppia esimerkiksi kakun pursottaminen kahdella eri värillä, niin sekin neuvotaan parilla eri tavalla kurssin aikana. 
Edellä mainittujen leivonta- ja koristelukurssien hintaan kuuluu kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit sekä ohjeet ja reseptit. Muffinssi- ja koristelukurssien hintaan kuuluu myös kuljetusrasiat leivonnaisille!

Ilmoittaudu kursseille nopeasti, niin saat hyvissä ajoin ennen kevään ja kesän juhlia haettua opit koristeiden valmistamiseen ja pursotustekniikoihin! Lisätiedot hinnoista ja aikatauluista löydät täältä. Ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Keväälle yritetään saada kursseja ainakin Tampereen ja Vaasan seuduille. Oulu ja Kuopiokin on mietinnän alla.

  

Tässä vielä muutamia nopeasti nappaamiani kuvia kursseilta:Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close