Kevään koristelu – ja leivontakurssit

Kevään ja kesän juhlakausi lähestyy. Ensimmäisenä on vappu ja sen jälkeen äitienpäivä sekä monet muut juhlat. Kesä on valmistujais-, ylioppilas-, hää- ja rippijuhlien aikaa. Näissä juhlissa kaunis ja herkullinen tarjoilupöytä tuo ihanaa tunnelmaa. Jos olet pohtinut kuinka saada leivonnaiset näyttämään upeilta, niin tule hakemaan Pullahiiren leivonta- ja koristelukursseilta opit kakkujen ja leivonnaisten koristeluun sekä leivonnaisten leipomiseen. 

Monta sataa innokasta kotileipuria ja ruoka-alan ammattilaista on hakenut oppia Pullahiiren leivontanurkan koristelu- ja leivontakursseilta niin leivontaan kuin leivonnaisten koristeluun! Tämän kevään viimeisillä koristelu- ja leivontakursseilla pääset upoutumaan kauniiden kermapursotusten saloihin sekä kakkukoristeiden perusteisiin. Pääset myös leipomaan ja koristelemaan näyttäviä kuppikakkuja. Katso alta lisätietoja kurssivalikoimasta tai kurkkaa kurssivalikoima suoraan täältä


Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla (16.4.2016 klo 10.30-13.30, hinta 45 euroa) opit kakun tasaisen kuorruttamisen salat, kaulittavaa massaa käytettäessä. Lisäksi paneudutaan sokerimassakoristeiden valmistamiseen ja erilaisten välineiden sekä elintarvikevärien käyttämiseen. Täydellisen tasainen, rypytön ja halkeilematon pinta on helppo saada tämän kurssin jälkeen sokerimassakakun tai fantasiakakun päälle. Kurssilla käydään läpi kakkukoristeiden valmistamisen perusteita, joten kurssilla pärjää ilman aikaisempaa kokemusta.

Kauniit kermapursotukset-kurssilla (16.4.2016 klo 14.00-17.00, hinta 48 euroa) harjoitellaan erilaisten pursotusterien eli tyllien käyttöä. Tämän kurssin jälkeen osaat monta erilaista pursotustapaa moniväripursotuksesta erilaisiin kermalla tehtyihin koristepursotuksiin. Pursotuskurssin oppeja voit käyttää leivonnassa mm. täytekakkuihin, kuppikakkuihin, voileipäkakkuihin sekä marenkeihin ja vaahtokarkkeihin. 


Koristeelliset kuppikakut-kurssilla (17.4.2016 klo 10.30-13.30, hinta 48 euroa), pääset leipomaan, koristelemaan ja pursottamaan. Tuolla kurssilla leivontaan herkulliset muffinssit, jotka pursotetaan makeilla kuorrutteilla ja koristellaan itse tehdyillä sokerimassakoristeilla. Valmiit kuppikakut saat kauniissa rasiassa mukaan vietäväksi. 


Näillä täydenpalvelun kursseilla kurssien hinnat sisältävät kaikki kurssin aikana tarvittavat raaka-aineet, kirjallisen kurssimateriaalin sekä reseptit ja kuljetusrasiat valmiille koristeille ja leivonnaisille. 

Lisäksi kursseilla on käytettävissä kattava valikoima erilaisia koristeluvälineitä sekä koristeluun sopivia elintarvikkeita. 

Ilmoittaudu nopeasti mukaan!


Kurssien ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Lisätietoja kursseista voi tehdä joko sähköpostitse tai puhelimitse p. 040-1242042 (ei tekstiviestit).

Muista myös yksityiskurssit, joita on mahdollista tilata omaan tilaisuuteen. Kurssien sisällöt suunnitellaan aina yksilöllisesti ryhmälle sopivaksi. Yksityiskurssit ovat suosittuja mm. polttariryhmille, lasten tai aikuisten syntymäpäiville sekä erilaisiin yritystilaisuuksiin. 


Jos haluat tietää lisää yksityiskursseista tai haluat tarjouksen, niin ota yhteyttä [email protected] tai soittamalla p. 040-1242042 (ei tekstiviestit). 

 

Lisää kurssikuvia ja kertomuksia kursseista löydät täältä ja täältä sekä Pullahiiren leivontanurkan Facebookista tai Instagramista

Nähdään kursseilla! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close