Kirja-arvonnan voittaja

Juuri ennen vappua ilmoitin täällä blogissani kirja-arvonnasta, jonka osallistumisaika loppui 1.5.2017. Arvonnan palkintona oli kevään juhlakauteen sopiva kirjani Syötävät lahjat. Ihanasti teitä lukijoita osallistuikin tuohon arvontaan. Mahtava juttu!

Kirja-arvontaan pystyi osallistumaan jättämällä kommentin tähän päivitykseen. Te lukijat kerroitte kommenteissa omia perinteisiä vappuherkkuja ja kommentteja olikin mukava lukea. Suurin osa vastanneista nautti vappuna yleisen tavan mukaisesti simaa ja munkkeja. Aika monella tuo sima oli vieläpä itse tehtyä tai sitten äidin tekemää. Mukana oli toki muitakin perinteikkäitä herkkuja, kuten perunasalaattia ja nakkeja. Joukosta löytyi myös tippaleipiä, rosetteja ja lihapiirakkaa. Kahvipöydän kruunasi mm. itsetehdyt pavlova ja mansikkatäytekakku. Aika herkullisen kuuloiset tarjottavat ja nimenomaan perinteisiin makuihin painottuvat. Toisaalta toista ääripäätä perinteiden vastapainoksi tarjosi vastauksissa ihana aasialainen ruoka.

Jokainen kommenttinne on luettu. Suosittelen kurkkaamaan vielä kaikki jätetyt kommentit täältä, koska sieltä löytyi muutama vappuvinkki vaikka ensi vuotta varten! 

Aa, mutta se voittaja – kiinnostaako se? 

No, tietysti! Voittajaksi arvontakone valitsi ”helenan” alla olevalla kommentilla!

Laita ”helena” minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saan kirjan sinulle postiin ja pääset valmistamaan herkullisia syötäviä lahjoja kirjan ohjeiden mukaisesti! 

Onnea ”helenalle” ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Jos jäit tällä kertaa ilman kirjapalkintoa, niin kirjan löydät myynnistä mm. Adlibriksestä tai Prismasta

Kirjaan liittyviä etikettejä ja muita kivoja paketti- sekä purkkietikettejä löydät täältä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaa.


* Linkitin kommenteista löytyneet ehdotukset blogista samaa aihetta käsitteleviin resepteihin. Kommentin jättäneet eivät ole leiponeet välttämättä juuri kyseisellä reseptillä.

Kommentoi

  1. maiju says:

    Voi mikä ihana tuo aloituskuva <3

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Voi kiitos Maiju! Blogiin on muuten tulossa gluteenittomia reseptejä äitienpäivää ajatellen – ihan vaan awink, awink 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close