Kurssiesittely: Täytekakun sokerimassakuorrutus

Kakkukurssi täytekakku

Oletko koskaan kuorruttanut kakkua sokerimassalla? Oletko törmännyt kuorruteen halkeiluun tai repeilyyn kuorruttamisen eri vaiheissa? Onko kuorrutetta ollut vaikea kaulita tai nostaa kakun päälle? Jääkö kuorrute ryppyyn? Jos olet törmännyt näihin ongelmiin ja haluat tasaisen kauniin lopputuloksen, niin tämä Pullahiiren leivontanurkan kurssi sopii juuri sinulle. Täytekakun sokerimassakuorrutus-kurssilla (26.9.2015 klo 14.00-18.00) saat paljon neuvoja täytekakun kuorruttamiseen ja pääset kokeilemaan kuorruttamista käytännössä. Sinulla ei tarvitse olla käyttökokemuksia sokerimassasta aikaisemmin, mutta aikaisemmista kokemuksesta ei tietenkään ole haittaa. Lue alta mitä kaikkea tulet tällä kurssilla oppimaan!

Leivontakurssi sokerimassakakku

Tällä neljän tunnin kurssilla opit kuinka käsitellä kuorrutemassa ennen kaulimista, mikälaisilla välineillä pääsee parhaimpaan lopputulokseen – niin ja tietysti sen mitkä ovat salaisuudet tasaisen kuorrutteen ja tasaisen täytekakun takana. Kakun leipomista varten jokaiselle osallistujalle lähetetään reseptit niin kakkupohjaan kuin täytteisiinkin. Ennakkoon ilmoittamalla voit tilata kurssille vaihtoehtoisesti styrox-pohjan, jota voit käyttää täytekakun tilalla. Voit itse valita kumman vaihtoehdon haluat. 

Kurssin sisältöön kuuluu myös sokerikreemin valmistaminen ja kakun tasainen kreemitys. Kuinka saada kreemistä sellainen, että sen levittäminen tasaisesti kakun pintaan onnistuu? Jos yhtään mietit, niin tähänkin saat vastauksen kurssilta! 

Seuraava kurssi järjestetään lauantaina 26.9.2015 klo 14.00-18.00. Ilmoittaudu mukaan vapaille kurssipaikoille! 

Täytekakku kakkukurssille

Kurssin opien avulla voit ilahduttaa läheisiäsi upean näköisillä täytekakuilla! 

leivontakurssi koristelukurssi
Pullahiiren kakkukurssit

Myös alkutalven kurssiaikataulut ja herkulliset joulunajan kurssitkin on nyt julkaistu. 

Käy kurkkaamassa mm. herkullinen Syötävät joululahjat-kurssi!

Kommentoi

 1. Annan erityiset says:

  Tuossapa ne pääongelmat sekä sokerimassakuoorrutteella että marsipaanikuorrutteella.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Niinpä. Periaatteessa oppia tulee molempiin kuorrutteisiin, vaikka pieniä eroja on käyttäytymisen kanssa 🙂 Muutama pieni jippo ja kuorruteesta saa sileän ja kauniin.

 2. Sansane says:

  Tälle kurssille haluaisin! Koska seuraavan kerran? 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Tämä kurssi ei nyt ainakaan alkukevään aikatauluissa ole, mutta kakkukoristeiden perusteet kurssilla käsitellään samoja asioita, mutta hieman eri tavalla. Jos sinua kiinnostaa tuo sokerimassalla kuorruttaminen, niin myös tuo perusteet-kurssi voisi olla hyvä sinulle. Kursseista löydät lisätietoa täältä: http://www.pullahiiri.com/p/kurssit.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close