Laskiainen: Hittipulla laskiaistiistaiksi – Nutellapulla!

Moni leivontatrendi on tullut Suomeen tuolta lännestä päin. Viime vuonna Ruosin laskiaisajan hittileipomus oli pullawrap eli semmelwrap. Tänä vuonna olen kuullut hitin olevan Nutella-pulla. Olen lähdössä asiaa ”tarkistamaan” vielä helmikuun aikana, mutta pitihän tuota Nutella-ideaa kokeilla jo etukäteen, näin laskiaisen kunniaksi. Vielä kun meillä asuu yksi Nutellaan ihastunut lapsukainen, niin tämän parempaan ideaa ei voi ollakaan. Onko se oikeasti niin, että kaikki maistuu hyvältä Nutellan kanssa. Nutella taitaa olla kuin leivonnan ketsuppi. Olen kuullut, että monen mielestä ketsupin kanssa voi syödä mitä vaan ja aina maistuu. 

 Tämä minun pullani on nyt Nutellapulla vol 2. eli Nutellapulla banaanilla. Kuulostaa vieläkin herkullisemmalta?

Nutella-pulla banaanilla

Tavallisia pullia (linkissä pullataikinan ohje)

Nutellaa

banaania

kermavaahtoa

Leikkaa valmiit pullat kahteen osaan vaakatasossa. Näin ollen saat leikkaamalla pullasta alaosan ja hatun. Kaiva alaosasta hieman pullan sisusta pois. Pilko banaani pieneksi ja upota banaanin palaset pullan koloon. Levitä päälle pehmeää Nutellaa. Pursota vielä kermavaahdosta kaunis ruusuke nutellan päälle. Nosta pullan hattuosa kermavaahdon päälle. Koristele pulla strösseleillä, nonparelleilla ja/tai tomusokerilla. Herkuttele heti täytettyä. 

Mukavaa laskiaistiistaita kaikille! 

Pulla-aiheella jatketaan vielä tulevaisuudessakin, mutta tarkkaa päivää uuden letityskoulun aloituksesta en vielä osaa sanoa. Voi olla, että pitkon letitystä treenataan vasta ystävänpäivän jälkeen, koska tälle viikolle on luvassa vielä ihania ystävänpäiväherkkuja! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close