Onnea tuoreille Ylioppilaille!

 

Tämä viikonloppu ja oikeastaan koko viikko on mennyt Pullahiiren leivotanurkassa, kuten varmasti monessa muussakin juhla- ja pitopalveluyrityksessa, kiireisissä merkeissä. Kakkuja on tehty monen monta ja ihan kaikkia tilauksia en edes pystynyt vastaanottamaan. Nykyään nämä hattukakut ovat olleet todella suosittuja, joten niitä meni taas muutamia tarjolle. Lisäksi oli voileipäkakkua yo-juhliin. Loppuviikolle oli lisäksi vielä muita kakkuja, joten kiirettä on tosiaankin pitänyt. Noihin toisiin kakkuihin palataan varmasti myöhemmin…


Noin parillekymmenelle mitoitettu kalakakku:


Noin parillekymmenelle mitoitettu kinkkuvoileipäkakku:


Onnittelut vielä kaikille tuoreille ylioppilaille! 

Itselleni tämä päivä nostattaa joka vuosi muistot mieleen omasta lakkiaispäivästä vuosien takaa. Muistelen vanhoja lukiokavereita ja mietin yhteisiä hetkiä heidän kanssaan. Kyllä ne lukiovuodet olivat niin ihanaa aikaa! Tuon päivän jälkeen monien koulukavereiden tiet erkanivat, toisten eivät – olen naimisissa yhden lukiokaverini kanssa :). 

Nykyaikaisen viestintävälineiden kautta ovat löytyneet niin monet vanhat, ”kadonneet” koulukaverit ja saamme olla edelleenkin yhteydessä. Osa asustaakin toisella puolella maapalloa, osa ihan naapurissa. Mikään ei kuitenkaan saa noita mukavia kouluvuosia katoamaan omista muistoista 🙂


Kommentoi

 1. Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] says:

  Jopas oli ihanan näköisiä kakkuja. Noita katsellessa tuli heti vesi kielelle.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Mukava kuulla 🙂

 2. Nimetön says:

  jos tekee kerroskakun niin niihin kakkujen väliin pitää laittaa ne tukipylväät,pitääks ne ottaa sielt sit pois vai voiks ne syödä?

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Yleensähän nuo ovat muovia nuo tukipylväät, joten eivät ole syötäväksi tarkoitettuja. Ne vaan poistetaan kakun leikkaamisen edetessä keskeltä kakkua pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close